1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOZER: “FARKLI KÜLTÜRLERİ BULUŞTURAN, KAYNAŞTIRAN TEK ÇOCUK BAYRAMI”
BOZER: “FARKLI KÜLTÜRLERİ BULUŞTURAN, KAYNAŞTIRAN TEK ÇOCUK BAYRAMI”

BOZER: “FARKLI KÜLTÜRLERİ BULUŞTURAN, KAYNAŞTIRAN TEK ÇOCUK BAYRAMI”

CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI BOZER’İN 23 NİSAN MESAJI…

A+A-

Cumhuriyet Meclis Başkanı Hasan Bozer, dünya çocuklarının katımıyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin büyük bir özveri, coşku ve içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin bir araya gelerek buluşmasına ve kaynaşmasına vesile olan ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu ifade etti.

Meclis Başkanı Hasan Bozer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk ulusunun ortak azim, kararlılık ve iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutlamakta olduklarını belirtti.

Meclis Başkanı Bozer, mesajında çocuklara hitaben de  şu ifadelere yer verdi:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere olan güvenine layık olarak ve tarihi sorumluluğunuzun bilincinde; ülkeniz için var gücünüzle çalışmalı, düşünmeli, araştırmalı, üretmeli, bilgiye ve yeniliklere açık olmalısınız. Sizlerin varlığı ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Halkımızın güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularla kutluyor, güzel günler diliyorum”

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.