1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BRAD PİTT'E İLK AŞKINDAN TEKLİF VAR!
BRAD PİTT'E İLK AŞKINDAN TEKLİF VAR!

BRAD PİTT'E İLK AŞKINDAN TEKLİF VAR!

BRAD PİTT'E İLK AŞKINDAN TEKLİF VAR!

A+A-

Dünyanın en ünlü ve en yakışıklı erkeklerinden biri, milyonlarca kadın hayranı var, dünyanın en ünlü ve en güzel kadınlarından biriyle evli.  Ama Angelina Jolie'yi tanımadan yıllar önce bambaşka birine âşıktı. İşte Brad Pitt'in kalbini çalan ilk kız...

brad-pitt_1392782.jpg

Brad'in çocukluk aşkı Kim Bell, şimdiki adıyla Kim Hubbard, bir dergiye verdiği röportajda, ilk defa dünya starı Pitt'le 1970'lerde Amerika'nın küçük bir kasabasında yaşadığı aşkı anlattı.

Brad ve Kim 7. sınıftan 9. sınıfa kadar birlikteydiler. Kim, Pitt'in daha önce hiç yayınlanmamış fotoğraflarını paylaştı.

Kim, Brad Pitt'le çıkmanın nasıl bir his olduğunu anlatırken Pitt'in ilk erkek arkadaşı olduğunu ve onunla birlikte büyüdüklerini söyledi. Daha sonra "Tabii bu yıllar önceydi şu anda o altı çocuk babası, ben ise iki kız annesiyim." diye ekledi.

Kim, Brad Pitt hakkında görüşleri sorulunca şu şekilde konuştu: "Bence herkes Brad ne yaparsa başarılı olacağını biliyor. O, insanları kendine hayran bırakan bir kişiliğe ve lider özelliklerine sahip. Aynı zamanda tatlı ve kibar biri."

Kim'in anlattığına göre; 1970'lerin Amerika'sında çıkmaya başlayan ikili sık sık puz pateni yapmaya giderlermiş. O zamanlar eğer arabaları yoksa dönemin gençleri partilere ve spor aktivitelerine giderlermiş. Pitt de teniste oldukça iyiymiş.

3 hafta önce kocasını ALS hastalığı nedeniyle kaybeden Kim eski sevgilisi olan ünlü oyuncu Brad Pitt'e "buz kovası iddiası"nda meydan okudu.

Fakat Pitt'in mesajı alıp almadığı daha kesinleşmedi.

Gençliklerinde Angelina, ünlü oyuncu olan babası Jon Voight'la kırmızı halıda yürür ve Beverly Hills lisesine giderken, Pitt içine daha kapanık olan bir kasabada ve şu anki hayatının ışıltısından oldukça uzak bir hayat yaşıyordu.

Kim'e eğer ayrılmasalardı ne olurdu diye sorulduğunda "Ancak rüyamda görürüm" diyerek şaka yaptı. Daha sonra "Bunun üzerine düşünmüyorum, çünkü hayatlarımızın farklı yönlere doğru gideceği belliydi. Kocam profesyonel beyzbol oyuncusu olacaktı, fakat geçirdiği bir kaza sonucu bacağını kırdı. Ondan sonra 30 yıl boyunca lisede beyzbol koçluğu yaptı" diye ekledi.

Kim ve kocası Howard Mayıs 1986'da evlenmişler. Keshia(27) ve Kameron(21) adında iki kızları var.

Howard 2012 de yakalandığı ALS hastalığından ötürü 15 ay sonra vefat etmiş.

Kim, "Lisede Brad Pitt'le çıkmış olmak şu an hiç garip gelmiyor. Filmlerine gitmeyi çok seviyorum. Başarılı bir aktör olması beni çok mutlu ediyor." diye ekledi.

Kocası Howard'ın bu konuda hiç kıskançlık yapmadığını aksine bu konuyla ilgili şakalar yaptığını söylüyor.

Kim eski sevgilisi hakkında "Brad her kadının hayalindeki adam ve çok iyi bir baba olmuşa benziyor" diye konuştu.

Kim, Pitt'in ailesinin hala kasabada olduğunu fakat eskisi gibi görüşmediklerini söylüyor.

Kim, ünlü oyuncunun "buz kovası iddiası"nda ona meydan okumasını kabul etmesini umut ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.