1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BRAD PİTT'E ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ
BRAD PİTT'E ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ

BRAD PİTT'E ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ

BRAD PİTT'E ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ

A+A-

Brad Pitt'e 'Jennifer Aniston' sorulunca...

Brad Pitt'in Jennifer Aniston ile evliyken Angelina Jolie'ye aşık olduğunu bilmeyen yoktur. İsimler bu kadar ünlü olunca bu aşk üçgeninin hikayesi de aradan 9 yıl geçmesine rağmen hala konuşuluyor.

Son olarak oyuncu Zach Galifianakis'in programında bunun en 'komik' örneklerinden biri yaşandı.

Galifianakis'in ünlü isimleri ağırlayıp 'tuhaf' sorular yönelttiği röportajlardan oluşan 'absürt komedi' türündeki programının konuğu bu kez Brad Pitt'ti.

Between Two Ferns (İki Eğreltiotu Arasında) adlı program boyunca Galifianakis'in pek çok ilginç sorusuna mağruz kalan Brad Pitt'in en 'zorlandığı' anlardan biri de 'Jennifer Aniston'lı soru sorulduğunda oldu.

Galifianakis'in, Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'ın başrol oynadığı Friends dizisiyle ilgili sorduğu soru stüdyoda komik anların yaşanmasına neden oldu.

Galifianakis, "Söylesene, Angelina'yı ilk gördüğünde neler hissettin? Şu klasik aşk hikayelerinden biri gibi miydi? Hani Ross'un Rachel'ı ilk kez gördüğü gibi? Friends dizisini biliyorsun değil mi? İzlemiş miydin?" diye sordu ve masanın üzerindeki bir düğmeye bastı. Bir anda stüdyoda Friends dizisinin jenerik müziği çalmaya başladı.

Brad Pitt ise yalnızca "Bu şarkıyı severim" demekle yetindi.

Galifianakis'in soruları bununla da bitmedi. Brad Pitt'e "teninin bronzluğunu korumanın" zor olup olmadığını soran Galifianakis, Pitt'in bunu neden sorduğunu merak etmesi üzerine "Çünkü eşinin gölgesinde yaşıyorsun" cevabını verdi.

Program boyunca Brad Pitt'e "Bradley Pitts" diye hitap eden Galifianakis, ünlü oyuncuya bekaretini ne zaman kaybettiğini de sordu. Brad Pitt cevap vermeyince Galifianakis kendi 'bekaret' hikayesini anlatabileceğini söyledi.

Ancak Brad Pitt "bunu duymak istemediğini" belirtti.

 

Program sırasında Brad Pitt'in "bir iki spermini" ödünç almayı istediğini de söyleyen Galifianakis, ünlü oyuncunun ağzından çıkardığı sakızı alıp çiğnemekten de geri durmadı.

Galifianakis sakızı çıkardığında da Brad Pitt geri alıp çiğnedi...

Brad Pitt, yeni filmi 'Fury'nin tanıtım çalışmaları kapsamında Zach Galifianakis’in programına konuk olmuştu. Sunucu Galifianakis, Pitt'e filmle ilgili de bir soru sordu: "DVD'si ne zaman çıkıyor?"

Bu soruların ardından röportajın sonu da ilginç bitti...

brad-pitt_1991334.jpg

Brad Pitt ağzındaki sakızı Zach Galifianakis'in suratına fırlattı...

brad-pitt_8274254.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.