1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BRADFORD BARONU, 300 BİN TL KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI!
BRADFORD BARONU, 300 BİN TL KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI!

BRADFORD BARONU, 300 BİN TL KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI!

Bradford Baronu, 300 bin TL kefaletle serbest bırakıldı!

A+A-

 

İngiltere medyası tarafından ‘Bradford'un Uyuşturucu Baronu’ olarak isimlendirilen Kıbrıslı Türk Hasan Akarçay dün Tuzla’da KKTC Polisinin yaptığı bir operasyon sonucunda yakalanmasının ardından bugün mahkemeye çıkarıldı.

Kıbrıs Postası

Bugün saat 10:30'da mahkemeye çıkarılan Hasan Akarçay, davalarının görüşüleceği güne kadar kefalete bağlanarak serbest bırakıldı.

Akarçay, 300 bin TL karşılığında davasının görüşüleceği güne dek serbest bırakıldı. Ayrıca, Akarçay'a kefil olarak iki kişiden 250'şer bin TL kefalet alınacak.

Olay nasıl olmuştu:

İngiltere’de karıştığı iddia edilen uyuşturucu kaçakçılığı suçu nedeniyle 2009 Ocak ayından beri Avrupa Tutuklama Emri ile aranan ve ‘en çok arananlar listesinde’ bulunan Kıbrıslı Türk Hasan Akarçay dün Tuzla’da KKTC Polisinin yaptığı bir operasyon sonucunda yakalanmıştı.

Kıbrıs Postası’nın elde ettiği bilgilere göre, KKTC Mali Polisi tarafından banka hesaplarındaki dikkat çekici hareketlerden dolayı ‘kara para aklama’ şüphesiyle takip altına alınan Akarçay’ın uzun süren takip sonucunda Narkotik Şube ekiplerinin de katıldığı ortak operasyonla tutuklandığı öğrenilmişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.