1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BRT YAZ OYUNLARI ETKİNLİKLERİ 6 TEMMUZ’DA
BRT YAZ OYUNLARI ETKİNLİKLERİ 6 TEMMUZ’DA

BRT YAZ OYUNLARI ETKİNLİKLERİ 6 TEMMUZ’DA

“BRT Yaz Oyunlar Etkinlikleri” 6 Temmuz Pazar günü bisiklet kategorisiyle başlayacak.

A+A-

TÜMERKAN: “OYUNLARI ŞÖLENE ÇEVİRECEĞİZ”

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 50’inci yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği “BRT Yaz Oyunlar Etkinlikleri” 6 Temmuz Pazar günü bisiklet kategorisiyle başlayacak.

Kurumun bu yıl ikincisini düzenleyeceği yaz oyunları etkinliklerinde; atıcılık, bilardo, bisiklet, darts, güreş, bocce, masa tenisi, okçuluk, satranç ve tenis branşlarında toplam 13 aktivite yer alacak ve etkinlikler kasım ayına dek sürecek.

BRTK’dan yapılan açıklamaya göre, “BRT Yaz Oyunları” etkinlikleriyle ilgili bugün BRTK’da basın toplantısı düzenlendi.

TÜMERKAN 

BRTK Müdürü Mete Tümerkan, BRT’nin 50’nci yıl etkinlikleri kapsamında geçen yıl ilki düzenlenen yaz oyunlarının bu yıl ikincisini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Geçen yıl 7 branşta yapılan oyunların bu yıl 10 branşta gerçekleştirileceğini ifade eden Tümerkan, bu oyunları bir şölene çevirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Tümerkan, “Amacımız gençlerin bu tür etkinliklere daha çok ilgi duymalarını sağlamak, ülkemizde futbolun dışında da farklı sporların yapıldığını ortaya koymak ve gençlerin zamanlarını güzel bir şekilde geçirebilecekleri spor dallarındaki federasyonları onlara tanıtmak” dedi.

Etkinlikleri; ilgili Federasyonlarla birlikte organize edeceklerini belirten Tümerkan, etkinliklerin program olarak da izleyici ile buluşacağını ve böylece hem farklı spor dallarının hem de federasyonların tanıtımının yapılmış olacağını kaydetti.

“HEDEFİMİZ HALKLA BİRLİKTE BİRŞEY YAPMAK”

Tümerkan, “BRT olarak halkla her alanda kucaklaşmayı, halkın içinde olmayı ve halkla birlikte bir şeyler yapmayı hedefledik ve bu konuda önemli atımlar attık. Bu oyunlar da bunun bir devamı” dedi.

Oyunlara sponsor olan OŞAN Limited ve EKTAM Limited ile federasyonlara teşekkür eden Mete Tümerkan, herkesi oyunlara katılmaya ve izlemeye davet etti.

TAL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.