1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BRTK’NIN 50’İNCİ YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
BRTK’NIN 50’İNCİ YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

BRTK’NIN 50’İNCİ YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 50’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

A+A-

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 50’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Kurum yetkilileri bu sabah Atatürk Büstü, Dr. Fazıl Küçük’ün Anıttepe’deki mezarı ve Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın mezarına çelenk koydu. Daha sonra merhum BRT müdürleri Hakkı Süha, Muammer Yağcıoğlu ve İsmet Kotak’ın mezarları ziyaret edildi.

Kurum Müdürü Mete Tümerkan, BRTK’ya çok büyük hizmetleri bulunan merhum üç müdürü saygıyla andıklarını, onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını söyledi.

Tümerkan, yeni yönetim kurulunun oluşması sonrasında merhum müdürlerinin isimlerinin sonsuza kadar yaşatılması adına isimlerinin bazı birimlere verilmesi için girişimde bulunacağını açıkladı.

“YARIN YÜRÜYÜŞ, ŞÖLEN VE RESEPSİYON”

50’nci yıl etkinlikleri çerçevesinde yarın sabah da Cumhurbaşkanlığı önünden, Sarayönü’ne doğru yürüyüş gerçekleştirilecek.

Yürüyüşün ardından Sarayönü’nde saat 10.00’da 18 Yaş Üstü Engelli Çocuklara yaşam alanı yaratılması için kermes düzenlenecek.

BRTK Müdürü Mete Tümerkan, yaptığı açıklamada, tüm halkı, yarın gerçekleştirilecek simgesel yürüyüşe davet etti. Tümerkan, “Yürüyüş yapmaktaki amacımız, toplumda 18 yaş üstü engelli çocuklara yaşam alanı yaratılma projesine bir katkı koymaktır. Farkındalık yaratmak istiyoruz. İnsanlarımızın buna katkı sağlamasını ve bu çocuklarımızın yaşam alanına kavuşturulması noktasında BRT’nin 50. Yıl kutlamalarının vesile olmasını istiyoruz” dedi.

Kutlamalar çerçevesinde yarın Dereboyu’nda 14.00-21.00 saatleri arasında şölen, akşam da saat 18.30’da Lefkoşa’da Hidden Garden’da resepsiyon düzenlenecek.

TAK

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.