1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bu 3 İsim Dikkat!
Bu 3 İsim Dikkat!

Bu 3 İsim Dikkat!

Ünlü rüya yorumcusu 3 ismi uyardı!

A+A-

Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'yu bilmişti...

 Ünlü rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil, istihareye yattığında gördüğü rüyada Ajda Pekkan’ın hastaneye kaldırılması ve Sezen Aksu’nun ayağını kırmasını bildiğini söyleyerek rüyasında gördüğü diğer ünlü isimler Orhan Gencebay, Fatih Terim ve Bülent Ersoy’u sağlıklarına ve özellikle kalplerine dikkat etmeleri konusunda uyardı.  

 
  Daha önce Murat Göğebakan'ın kanser olacağını, Almanya Başbakanı Angele Merkel'in düşüp bacağını kıracağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağını bilen ünlülerin rüya yorumcusu Kırgil bu defa iddialı bir yorumda bulundu.
 
  RİSK 1 YIL GERÇERLİ 
 
  Rüyasında Bülent Ersoy, Fatih Terim, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan ve Sezen Aksu’yu bir masada makarna yerken gördüğünü anlatan Mehmet Emin Kırgil, “5’i bir arada yemek yerken önlerindeki makarnalar bir anda domates çorbasına dönüşüyor ve herkes birer kaşık alıyor. Burada önümüze gelen açıklama aynen şu; yemeğin makarna olması ömürlerinin uzun olduğunu gösteriyor fakat domates çorbasına dönüştüğü için sağlıklarıyla alakalı bir problem çıkabileceği endişesi meydana getiriyor. Birer kaşık almalarının da riskin bir yıl için geçerli olduğu anlamına geldiğini düşünüyoruz” diye konuştu.
 
  "GERİYE 3 ÜNLÜ KALDI"
 
  Ünlü isimleri beslenmelerine ve özellikle kalp hastalıklarına karşı uyaran Kırgil, şöyle devam etti:
  “Yoldan geçen herhangi birinin üzerinde rüya yorumu yaparsam halk bilmez. Ünlüler üzerinde yapıyorum ki insanların bildiği kişilerle onları uyarmış oluyorum. Rüyam üzerine bir gazeteye röportaj vermiştim, hemen arkasından Ajda Pekkan kalp ritm bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Daha sonra da Sezen Aksu ayağını kırıp hastaneye kaldırıldı. Geriye 3 ünlümüz kaldı. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay ve Fatih Terim’in bu yıl sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Hastalıklarını küçük vadede atlatacaklarını düşünüyorum. Kalpleriyle ilgili problemler yaşayabilirler. Sağlıklarına çok dikkat etmeleri lazım çünkü onları çok seviyoruz.”
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.