1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "BU ADAMA DİKKAT!"
"BU ADAMA DİKKAT!"

"BU ADAMA DİKKAT!"

"Aşk Doktoru mu Gasp doktoru mu"

A+A-

Mehmet coşkundeniz’den vur kaç!

Kıbrıs’ta bir seminer vermek için anlaşma yapan bunun için de güzel bir kapora alan Coşkundeniz’in seminerine aylar süren tanıtıma rağmen kimsenin rağbet etmediği, toplam bilet satışının bir elin parmaklarını bile geçmediği gerekçesiyle söz konusu seminer iptal edilmişti. Ne var ki Mehmet Coşkundeniz’in anlaşma karşılığı iade etmesi gereken parayı ödemediği ödememek için de organizatörlerden köşe bucak kaçtığı öğrenildi.

Televizyonda ya da yazılarında ahlak ve aşk dersi veren ve kendini aşk doktoru olarak tanıtan Coşkundeniz’in ahlak seviyesi hakkında hayal kırıklığı yaşadıklarını ve zatın aşk doktoru değil olsa olsa gasp doktoru olacağını belirten firma yetkilisi, Mehmet Coşkundeniz ile herhangi bir anlaşma yapmayı düşünen herkesin bu anlaşmadan önce 40 kere düşünmesi gerektiğini vurguladı

 “Hak etmeden gasp ettiği paramızı ödememek için telefonlara bile çıkmıyor.”

Firma Yetkilisi Pelin Keskin, Mehmet Coşkundeniz’in borcunu ödememek için ne telefonlara çıktığını ne de e-maillere cevap verdiğini, hakkı olmayan üç kuruşu gasp etmek için kırk takla attığını söyledi.  Kıbrıs’ta hakkında Yasal işlem başlatacaklarını ve ülkeye ilk ziyaretinde bunun Coşkundeniz’e tebliğ edileceğini söyleyen Keskin haklarını almadan bu olayın peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Hayır kurumlarına bağışlayacağız.  

Meselenin para değil Coşkundeniz gibi uyanıklar konusunda halkı uyarmak olduğunu belirten Keskin,  Mehmet Coşkundeniz’in gasp ettiği parayı geri alıp bunu hayır kurumlarına bağışlayacaklarını söyledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.