1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bu Aşkı Çok Sevdik!
Bu Aşkı Çok Sevdik!

Bu Aşkı Çok Sevdik!

Murat Boz ve Aslı Enver'e bayılıyoruz!

A+A-

Murat Boz-Aslı Enver şu sıralar magazin dünyasının en sevilen çifti. Yani en azından anketler böyle söylüyor. Yüzde 64’ün seçimine göre ünlüler dünyasının birbirine en yakışan çifti onlar…

Yakın dönemde pek çok beraberlik, nişan ve evlilik haberleri aldık. Kıvanç Tatlıtuğ ve Mahsun Kırmızıgül evlendi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evlilik kararı aldı. Murat Boz ve Aslı Enver’in film setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Magazinin bu hareketli gündemi anket mecralarında da yerini buldu. Bir kullanıcı “Şu sıralar magazin gündemini meşgul eden çiftler içinde en yakıştırdığınız hangisi?” diye sordu. Binlerce kişinin oy kullandığı anketten açık ara Murat Boz-Aslı Enver çifti çıktı. Oy kullananların yüzde 64’ü en yakışan çift onlar dedi.

56df607f18c77651dc77f2af.png

Peki nasıl oluyor da genç ve yakışıklı/güzel magazin figürlerini kimselere yakıştırmayan hayranları Murat Boz ve Aslı Enver’e iltimas geçti. Kıskançlık yerini beğeniye nasıl bıraktı? Bu çifti bize bu kadar çabuk ve fazlasıyla sevdiren ne oldu?

EN SEMPATİK ÇİFT 

Murat Boz magazin dünyasına ilk adım attığı günden bu yana sempatik ve gerçek biri olarak bilindi. Aynı algı Aslı Enver için de geçerli. Doğallığı ve samimiyetinin sembolü içten gülümsemesi… Bir araya geldiklerinde de bu doğal ve samimi enerjiyi bize hissettiriyorlar.

İkilinin, bu kadar çabuk benimsenmesinin en önemli nedenlerinden biri de ilişkilerini saklamamaları. Aynı anda, aynı fotoğrafı paylaşarak beraberliklerini kamuoyuna ilan etmeleri; gösterişten uzak, samimi ve tatlı bir davranıştı. Özellikle kadınlara “böyle erkekler de var” dedirten, imrendiren, gözlerinden kalpler çıkartan bir şey daha var; Murat Boz Instagram’da sadece bir kişiyi takip ediyor. Sevgilisi Aslı Enver’i...

Aslı Enver-Murat Boz çifti bu kadar güzel görünüp, herkes tarafından beğenilirken bizim aklımıza bir soru daha geliyor. Belki daha çok erken olduğunu düşünenler olacaktır ama kabul edelim hepimizin aklından bu soru geçiyor.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.