1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU BAYİ ŞANS DAĞITIYOR
BU BAYİ ŞANS DAĞITIYOR

BU BAYİ ŞANS DAĞITIYOR

Bu bayi şans dağıtıyor

A+A-

 

Türkiye Milli Piyango’nun büyük ikramiyesinin Kıbrıs’a çıkan çeyrek bileti satan Cemal Şair, en az kazanan kadar mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye Milli Piyangosu’nun 19 Ekim 2015 tarihli çekilişindeki 2 Milyon TL’lik büyük ikramiyenin çıktığı çeyrek bileti satan Cemal Derviş Şair, en az kazanan kadar mutlu olduğunu söyledi. Erülkü Süpermarket önünde piyango bileti satan Cemal Derviş Şair, halkın piyango biletlerine bayağı ilgi gösterdiğini söyledi. Biletlerine sürekli olarak ikramiye isabet ettiğinden söz eden Şair, satışlarının oldukça iyi gittiğini anlattı. Şair, daha önce sattığı KKTC Devlet Piyangosu biletlerine 5 kez büyük ikramiye isabet ettiğini belirtti.

Alıcısı çok

Şair, “7 yıldan beridir piyango bileti satıyorum. Sürekli olarak sattığım Türkiye Milli Piyangosu biletlerine daha önce de büyük ikramiye çıktı. Son çıkan ikramiye 2 milyon TL’dir. Benim sattığım çeyrek bilete 500 bin çıktı. Satışlarımız çok güzel gidiyor, müşterilerim sağ olsun. Şu an biletlere yoğun bir ilgi var. Yeni yıl biletlerine daha çok ilgi olacak. Büyük ikramiyeyi kazanan müşterime de parayı afiyetle harcamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.