1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BU BEBEK BANA BENZEMİYOR!
BU BEBEK BANA BENZEMİYOR!

BU BEBEK BANA BENZEMİYOR!

'Bu bebek bana benzemiyor'

A+A-

'Bu bebek bana benzemiyor' dedi, dini nikahla birlikte yaşadığı kadın ve bebeğini vurdu. Bebek öldü, anne yoğun bakımda.İddiaya göre, F.Y, 20 yıldır dini nikahla yaşadığı Necla Can’ın dünyaya getirdiği bebek yüzünden tartıştı. F.Y.'nin, bebeğin kendisine benzemediğini söyleyerek, çocuğun babasının kim olduğunu sorması üzerine korkan N.C. bebeğin babası olduğu ileri sürülen İ.B’ye durumu anlattı. İ.B, bebeği ve annesi için bir ev tuttu. 
Anne N.C, 3 çocuğunu da alarak, İ.B’nin tuttuğu eve taşındı. Çocukları ile birlikte alışverişe çıkan N.C İncirlipınar Mahallesi Kamil Ocak Caddesi üzerinde  F.Y ile karşılaştı. Belindeki silahı çıkaran İ.Y, kucağında bebeği bulunan N.C.’ye ateş etti. Mermi önce bebeğe ardından ise anneye isabet etti.
 Bebek, gece 23.00 sıralarında kaldırıldığı Özel Deva Hastanesi’nde yaşamını yitirirken, anne N.C kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 
 Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren anne N.C’nin hayati riski devam ediyor.
 Bebeğin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından babası olduğu iddia edilen İ.B tarafından alınarak, Yeşilkent Mezarlığına defin edildi.
 53 yaşındaki F.Y ise olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.