1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bu Burçlar Sorumluluk Almasın!
Bu Burçlar Sorumluluk Almasın!

Bu Burçlar Sorumluluk Almasın!

Bu burçlar sorumluluk almasın

A+A-

Bugün Venüs ile Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak ve 4 gün sürecek etkisi. Ciddi, uzun soluklu ilişkiler başlatmak için de çok uygun bir zamandır. Özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal zamanlardır. Bu günlerde yapacağınız alış verişlerde daha çok pastel tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu dönem alınacak eşyalar, yapılan alış verişler uzun süreli ve dayanıklı olabilecektir. İlişkiler ciddi, ağırbaşlı ve sorumlu tavırlar içeren bir tona bürünmek zorunda kalabilir. Günlük işler, pratik, planlı ve zaman detayına önem vererek tamamlanmaya çalışılır. Bugün keyiflerden çok sorumlukların üzerine eğileceğimiz bir gün olacak. İşlere odaklı ve gerçekçi olmak zorundayız. İlişkilere elbette dikkat aşırı isteklerden ve abartıdan kaçınmalı, neşemizi kaçıran ve yapmamız gereken şeyleri bize hatırlatan biri olabilir.

10-aslan.jpg

Hafta boyunca Güneş- Satürn sert etkileşimi etkin olacak…

Kariyerle ilgili konularda problemler, gecikmeler, engeller oluşabilir.

Bugünlerde yeni bir iş kurmak, iş konusunda ciddi adımlar atmak, iş bulmak, terfi etmek oldukça zordur.

Sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz. Bugün zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz. Bugün kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir.

43-kova.jpg

Sağlık olarak, dişler, kemikleri, cilt, diz kapakları, eklemler hassaslaşabilir.

Gereksiz risk almaktan kaçınmalı, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır.

Çoğunlukla yapmaktan hoşlanmadığınız işler veya sorumluluklar sırtınıza biner ve siz yapmamak gibi lükse sahip olmazsınız. Bir işi yaparken sürekli sizi engelleyen veya size karşı çıkan birtakım engeller veya gecikmeler ortaya çıkar.

39-oglak.jpg

Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir, sizi sürekli eleştirip, kritik edebilirler, siz de kendinizi beğenmeyip, yaptığınız işin kalitesinden memnun olmayabilirsiniz. Birileri hayatınıza karışıyor ve size kısıtlamalar getiriyor olabilir. Sağlık ve enerji bakımından kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

24-balik-burcu.jpg

Bu transit genellikle içinden çıkamadığınız size yük ve sorumluluk getiren, ve bu yükü taşımaktan zorlanıp, bırakmak istediğiniz ancak belli nedenlerle bırakamadığınız bir yükümlülük anlamına gelebilir.

En çok etkilenebilecek burçlar ise, Aslan, Kova, Oğlak, Balık, Yay ve yükselen burcu bunlar olanlar…

18-yay-burcu.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.