1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU DEFA İNSAN KÖPEĞİ ISIRDI
BU DEFA İNSAN KÖPEĞİ ISIRDI

BU DEFA İNSAN KÖPEĞİ ISIRDI

Bu defa insan köpeği ısırdı

A+A-

ABD'de Chelsi Camp adlı genç kadın, iki yaşındaki kızına saldıran Pitbull cinsi köpeği ısırarak kulağını kopardı.

Gazeteci adaylarına mesleğin en başında öğretilen "Köpek insanı ısırırsa haber değildir, ancak insan köpeği ısırırsa haberdir" kuralı bu kez ABD'de gerçek oldu.

Bir arkadaşı Pitbull cinsi köpeğini Chelsi Camp isimli kadına birkaç günlüğüne bıraktı. Normalde çok uysal olduğu söylenen köpek, Camp'in Makenzi adlı küçük kızıyla oynarken aniden saldırdı. Anne Chelsi Camp, kızını kurtarmak için köpeğin üzerine atlayarak sıkıca tuttu ve vurmaya başladı. Köpeğin saldırısını engelleyemeyince ısırarak kulağını kopardı. Bir yandan köpekle boğuşurken polisi aramayı da başardı. Olay yerine gelen polislerin vurarak yaraladıkları köpek daha sonra uyutuldu. Kafası, yüzü, eli ve ayaklarından yaralanan küçük kız ise hastanede tedavi altına alındı.

Yaşadığı korkunç olayla ilgili Khou televizyonuna konuşan Teksaslı Chelsi Camp, “Böyle bir durumda insan yapabileceği her şeyi yapıyor. Gücüm tükenmişti ve kızımı kurtarmak için başka çarem yoktu.” dedi.

Benzer bir olay 2007 yılında Hindistan'da da gerçekleşmişti. Ülkenin güneyindeki Kerala eyaletinde başıboş köpeklerin tutulduğu bir barınaktan kaçan kuduz hayvanı yakalayan 65 yaşındaki adam, köpekle bir süre boğuştuktan sonra boğazından ısırarak öldürmüş ancak ısırdığı köpeğin kuduz olduğu ortaya çıkınca, adam hastaneye kaldırılarak kuduz tedavisine alınmıştı.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.