1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU FOTOĞRAF HAYATLARINI KURTARDI
BU FOTOĞRAF HAYATLARINI KURTARDI

BU FOTOĞRAF HAYATLARINI KURTARDI

BU FOTOĞRAF HAYATLARINI KURTARDI

A+A-
Hindistan'da bir tren istasyonunda terk edilen üç çocuk, Twitter'ın yardımıyla evlerine döndü.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’nin en kalabalık tren istasyonunda terk edilen üç çocuğun, Twitter ’da paylaşılan fotoğraf sayesinde evine döndüğü belirtildi. Babaları tarafından istasyona bırakılan çocuklar, annelerine kavuştu.

Independent’ta yer alan habere göre, Rumana (7), Raja (5) ve Sanya (4) adlı kardeşlerin fotoğrafını çeken Twitter kullanıcıları, çocukların ailesinin bulunması için büyük çaba harcadı. İlk tweet’i atanın ise Abhishek Shukla adlı gazeteci olduğu, çocukları görür görmez polisi aradığı ve “Birileri bu çocuklara yardım edebilir mi?” yazdığı belirtildi. Gazetecinin tweet’i 200’den kez paylaşıldı.

'ANNENİZ SİZİ ALACAK' DEMİŞ

Polisin, fotoğrafın çekilmesinin ardından ortadan kaybolan çocukları yarım saat boyunca istasyon içinde aradığı açıklandı. Çocukların bulunduğunda “kontrolsüz bir şekilde ağladığı” ve yaşadıklarını polise korkudan anlatamadığı ifade edildi. Daha sonra ise, çocukların babalarının, üç kardeşi annelerinin evinden aldığı ve istasyona “Anneniz sizi bulana kadar burada durun” diyerek bıraktığı bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis eşliğinde Nabi Karim bölgesindeki evlerine giden çocukların annesinin, olaylar yaşanırken uyuduğu belirtildi. 37 yaşındaki anne Tabussum, eve geldiğinde çocuklarını bulamadığını ve uyuduğunu söyledi. Eşinin sıklıkla çocukları evden aldığını söyleyen kadın , bu nedenle çocukların evde olmamasına alışkın olduğunu sözlerine ekledi. Polisin konuyla ilgili açtığı soruşturma ise sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.