1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bu fotoğrafı çektirdikten sonra hayatı karardı
Bu fotoğrafı çektirdikten sonra hayatı karardı

Bu fotoğrafı çektirdikten sonra hayatı karardı

Bu fotoğrafı çektirdikten sonra hayatı karardı

A+A-

Çamur koşusuna katıldı hayatı karardı ABD'de yaşayan bir çocuk annesi Brittany Williams, eğlence amacıyla çamur koşusuna katıldı ancak belki de hayatının en büyük hatasını yaptığının farkında değildi. Genç kadın koşudayken, et yiyen bir bakteri gözüne sıçradı. Birden gözünde acı hisseden genç kadının korneası eridi ve bir gözünü kaybetti.

Williams korkunç anları şöyle anlattı, "Birden gözüm acımaya başladı sanki birisi gözümü yiyormuş gibi. Birden gözümü kapatıp açtığımda bembeyaz olduğunu gördüm. Tüm oda beyazdı." dedi. Koşa koşa acile giden kadın burada başka bir şokla daha karşılaştı. ABD'de uygulanan sağlık sigortası kapsamında, kendi sigortası 100 bin dolar civarında tutan bu tedaviyi karşılamayacağı için tedavisinin yapılamayacağını öğrendi.

SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRDI HİÇBİR ŞEYİNİ KARŞILAMADI

Williams, "Daha önce hiç kullanmadığım bir sağlık sigortasına sahiptim. Hiç doktora gitmememe rağmen bu sigorta için bir sürü para ödedim. İlk ihtiyacım olduğunda da tedavimi karşılamadığını gördüm." dedi. Her şey daha kötüye gidince doktorlar da onu tedavi etmeyi reddetiler. Bir göz damlasına 3 bin dolar ödemesi gerektiğini öğrenen genç kadın bu duruma da isyan etti. Koşullar nedeniyle hala tedavi olamayan Williams, yardım bekliyor.

1-353.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.