1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BU FOTOĞRAFI TAM 1,498,736 KİŞİ...
BU FOTOĞRAFI TAM 1,498,736 KİŞİ...

BU FOTOĞRAFI TAM 1,498,736 KİŞİ...

Bu fotoğrafı tam 1,498,736 kişi...

A+A-

Instagram’da ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf 2013 yılının en popüler fotoğrafı oldu.

Bu yıl yaklaşık 4 ay önce ünlü oyuncu Will Smith ile beraber poz veren Bieber, bu fotoğrafı Instagram’a koyduktan sonra binlerce takipçisi ard arda fotoğrafı beğenmeye başladı. Bugüne gelindiğinde ise toplam ‘1 milyon 498 bin 736 kişi’ fotoğrafı beğendi. Bu rakamla Bieber, Instagram’da bu yılın en beğenilen fotoğrafını paylaşmış oldu.

Fotoğrafın altında ‘Ben ve Will amca’ yazan Bieber’ın Instagram’da 12 milyonun üzerinde takipçisi bulunurken, paylaştığı her fotoğrafı en az 500 bin kişi beğeniyor.

INSTAGRAM’A ÖZEL MESAJ GELDİ

Instagram’da artık kullanıcılar istedikleri arkadaşına özel mesaj gönderebiliyor. Bunun için tek şart ise arkadaşa fotoğraf göndermekten geçiyor. Fotoğrafın gönderilmesiyle dilediğiniz gibi özel olarak yazışabiliyorsunuz. Sizin takip etmediğiniz kullanıcılardan gelen herhangi bir fotoğraf ve mesaj söz konusu olduğunda ise sizin onayınız gerekiyor ve bu onay olmaksızın bu iletileri görmek durumunda kalmıyorsunuz.

justin-bieber-.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.