1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU FOTOĞRAFTAN 3 SAAT SONRA...
BU FOTOĞRAFTAN 3 SAAT SONRA...

BU FOTOĞRAFTAN 3 SAAT SONRA...

BU FOTOĞRAFTAN 3 SAAT SONRA...

A+A-

Ukrayna'da düşürülen Malezya Havayolları uçağında hayatını kaybeden yolculardan Gary Slok ve annesinin kalkıştan hemen önce 'selfie' çektiği ortaya çıktı.

Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'ndan kalkan uçaktaki 298 kişiden biri olan 15 yaşındaki Slok ve annesi Petra Langeveld, Kuala Lumpur'a doğru yola çıkmadan önce çektikleri bu fotoğraf ile yaşadıkları o anı ölümsüzleştirdiler.

Ancak Hollanda vatandaşı Slok ve annesini taşıyan uçak, yaklaşık üç saat sonra Ukrayna hava sahası üzerindeyken düşürüldü. Füzeyle vurulan uçakta kurtulan olmazken, Hollanda anne ve oğlundan geriye bu fotoğraf kaldı.

Hollanda'nın batısındaki Maassluis kasabasında yaşayan ve Maassluis futbol kulübünde kalecilik yapan Slok, takım arkadaşları tarafından "harika" bir insan olarak tanımlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada ise, "Gary ve annesi Petra, hayallerindeki tatili yapmak için Malezya'ya gidiyorlardı. Ne yazık ki bu hayallerini gerçekleştirme fırsatları olmadı. Gary'nin hikayesi ve bu son fotoğrafı, önlerinde harika hayatlar olan birçok insanın hayallerinin nasıl suya düştüğünü gözler önüne seriyor" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.