1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU GENÇ ADAMIN BAŞINA GELENLER DÜNYAYI ŞOKA SOKTU
BU GENÇ ADAMIN BAŞINA GELENLER DÜNYAYI ŞOKA SOKTU

BU GENÇ ADAMIN BAŞINA GELENLER DÜNYAYI ŞOKA SOKTU

27’sine kadar ergenliğe giremedi, bir gün göğüs uçlarından beyaz bir sıvının geldiğini görünce dehşete kapıldı. Bunun sebebi ise hiç tahmin etmediği bir şeydi..

A+A-

Tamamen gerçek: Genç erkeğin göğüslerinden süt geldiLos Angeles’ta yaşayan gazeteci Ken Baker’ın gençlik yıllarında başına gelenler ‘The Late Bloomer’ filmine konu oldu. Baker, 27’sine kadar ergenliğe giremedi, hatta bir gün göğüs uçlarından beyaz bir sıvının geldiğini görünce dehşete kapıldı. Bunun sebebi ise hiç tahmin etmediği bir şeydi.

New York Post’taki habere göre; 46 yaşındaki gazeteci Ken Baker’ın gençliği oldukça sancılı geçti. 1970 doğumlu olan Baker, 27 yaşına gelene kadar ergenliğe giremedi. Yaşıtları genç kızlara ilgi duyarken o, cinsellik duygusundan çok uzaktaydı. Ereksiyon olamıyor ve genç kızlarla yakınlaştığı zaman bir şey hissedemiyordu.

BİR GÜN SPOR YAPARKEN GÖĞÜS UÇLARINDAN BEYAZ BİR SIVI GELDİ

1-20161010130631.jpg

Baker eşcinsel de değildi. Zira, 17’sinden 27’sine kadar geçen süreçte erkeklere karşı da bir şey hissetmiyordu. Kendini boşlukta sallanıyor gibi hissediyor, pek çok ilişkisi hüsranla sonuçlanıyordu. Üstelik daha da kötüsü, bir gün egzersiz yaparken göğüslerinin çok acıdığını hissetti. Baktığında, süte benzeyen tuhaf beyaz bir sıvının göğüs uçlarından aktığını gördü ve dehşete kapıldı!

2-657.jpg

Kenneth Baker, ameliyattan önce (solda) ve ameliyattan sonra, şimdiki eşiyle birlikte (sağda).


En sonunda doktora gitmeye karar verdi ve hiç ummadığı bir sonuçla karşılaştı. Ken Baker’ın beyninde büyüyen tümör, genç erkeğin kadın hormonu prolaktin salgılamasına neden oluyordu! (Prolaktin: süt salgısını canlandıran ön hipofiz hormonu.) Ken Baker’daki oran emziren bir annenin 10 katı kadardı! Bir erkekte milyonda bir görülen ‘hyperprolactinemia’dan muzdaripti.

SEKS BAĞIMLISI OLDU

4-163.jpg

Ken Baker, filmin yönetmeni Kevin Pollack ve kendisini canlandıran aktör Johnny Simmons'la.

Ameliyatla tümörden kurtulduktan sonra Ken Baker 27’sinde seks bağımlısı gibi oldu. Her yerini sivilceler bastı. O dönemki kız arkadaşının yardımıyla psikolojik olarak destek aldı.  En sonunda 2001 yılında evlendi. Şimdi 46 yaşında olan ve dünyanın en önemli eğlence kanallarından E!News’ta muhabir olarak görev alan Baker’ın 12 ve 13 yaşlarında iki çocuğu var.

5-095.jpg

Hayatını değiştiren bu olaydan hareketle Beker, ‘Man Made: A Memoir of My Body’ adında bir kitap yazdı. Ken Baker’ın sancılı süreci, yakında vizyona girecek olan ‘The Late Bloomer’ adlı komedi filme konu oldu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.