1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU GENÇLERE YAZIK!
BU GENÇLERE YAZIK!

BU GENÇLERE YAZIK!

Henüz kaç yaşındalar...

A+A-
Başkent Lefkoşa’da önceki akşam, narkotik ekipleri tarafınca şüpheli görülen bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Suçla bağlantılı C.K. (E-17), T.Ö. (E-18) ve B. H.(E-19) gözaltına alınırken, zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
 
Duruşmada Lefkoşa-Kermiya bölgesinde saat 21.30 sıralarında şüpheli görülen bir araçta polis tarafından yapılan aramada 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğu açıklandı. 

 

Bilmediği bir kişiden aldı...
Polis, uyuşturucu maddenin emare olarak alındığını ve araçta yolcu olarak bulunan C.K,T.Ö, ve B. H’nin gözaltına alındığını açıkladı. Polis, zanlı C.K’nin Alayköy’deki evinde arama yapıldığını, aramada içerisinde uyuşturucu kalıntıları bulunan sigara izmaritleri bulunduğunu söyledi. Polis, sorgulanan zanlı C.K’nin uyuşturucu maddeyi 28 Eylül tarihinde Surlariçi bölgesinde ismini bilmediği bir kişiden aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Üç zanlının da gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme haklarında soruşturma yürütülen zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.
Diyalog
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.