1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU HABERİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN!
BU HABERİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN!

BU HABERİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN!

BU HABERİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN!

A+A-

Babası Suriye’deki IŞİD militanlarına katılan Avustralyalı bir çocuğun kesik kafalarla verdiği pozun sosyal medyada yayınlanmasının yarattığı şok devam ederken şimdi de 18 yaşındaki İngiliz bir genç kız benzer bir pozu Twitter hesabında paylaştı.

Sitede Umm Khattab al-Britaniyya lakabını kullanan genç kız  Suriye askerleri olduğu tahmin edilen 7 erkeğin kesik kafalarının demir parmaklıklara asılı olarak görüldüğü korkunç fotoğrafın altına “Bunlar Ramazan Bayramı için hazırlanmış sokak süsleri” yazdı ve iki Twitter kullanıcısına fotoğrafı beğenip beğenmediklerini sordu.

Gerçek ismi bilinmeyen İngiltere vatandaşı genç kızın Twitter’da “Yahudiler’in parazit olduğunu” ve “ Gaz odalarına geri gönderilmeleri gerektiğini” belirttiği de görüldü.

Genç kız Kalaşnikof’la çekilmiş kara çarşaflı bir fotoğrafını da paylaştı ve “Keleş üzerimde gerçekten çok büyük duruyor” diye yorum yaptı.

Twitter hesabndan yaptığı açıklamalar genç kızın Suriye’nın kuzeyinde bulunan ve IŞİD kontrolünde olan Manbij şehrinde yaşadığını ancak sık sık IŞİD’in bölgedeki merkezi kabul edilen Raqqa şehrini ziyaret ettiği ve kesik kafaları da burada gördüğünü ortaya koydu.

Geçen hafta’da 24 yaşındaki Londralı rağçi Abdel-Majed Abdel Bary, Suriye’de kesik bir baş ile verdiği pozu Twitter’da “Arkadaşla takılıyoruz, ya da en azından ondan geriye kalanlarla” notu ile paylaşarak dehşet yaratmıştı.

İngiliz yetkililer şu an yaklaşık 500 İngiliz vatandaşının Suriye ve Irak’ta IŞİD militanları ile birlikte savaşmakta olduğunu tahmin ediyor.

25594304.jpg

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.