1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU HASTANEDE ŞİFA BULMAYA NE DERSİNİZ?
BU HASTANEDE ŞİFA BULMAYA NE DERSİNİZ?

BU HASTANEDE ŞİFA BULMAYA NE DERSİNİZ?

Afrika değil KKTC;

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs’ın devlete ait en büyük hastanesi olan Dr. Burhan Nalbantoğlu’nun bazı bölümlerinin durumu içler acısı görüntülere ev sahipliği yapıyor. Birçok insanımızın şifa bulmak amacıyla gittiği bu hastanemizde hiçbir şey düzgün çalışmıyor, buranın halini gören hastalar adeta sükutu hayale uğruyor.

Gazeteyi arayan duyarlı bir okurun  anlattıkları ve fotoğraf karelerine yansıyan hastanenin acil bölümündeki görüntüler gerçekten düşündürücü idi. Acil servise dün gittiğini belirten vatandaş,  ellerini yıkamak istediğini ama suların akmadığını söyledi. Yine ihtiyaç gidermek için tuvaete giden vatandaş, buradaki durumu gördükten sonra hastalık kaparız korkusuyla burayı kullanmadan ayrıldığını ifade etti. “Bu ülkenin en büyük hastanesinde durum böyle ise diğerlerinin durumunu düşünmek bile istemiyorum” diyen vatandaş, bu görüntülerin artık Afrika ülkelerinde bile kalmadığını da belirterek ilgilileri göreve çağırdı.

“Bir el atar mısın abi!”

Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi acil bölümünde yaşandığı iddia edilen başka bir olay ise gerçekten bu kadarı da olmaz dedirtti. Acil hastaları hastaneye taşımakta kullanılan ambulans çalışmadığı için, acil servise gelen vatandaşlardan yardım istendi ve ambulans vatandaşların da el atması ile çalıştırılabildi. Bu arada dünün bir diğer ilginç görüntüsünü ise hasta olduğu her halinden belli olan bir vatandaşın boş kabin önünde sıra numarası alabilmek için görevli memurları beklemesi oldu. Günün sadece belli saatlerinde hastaların muayene edildiği hastanede, görevli bulunmaması da bir diğer düşündürücü konu idi. 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.