1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. BU HİKAYEYE YÜREK DAYANMAZ!
BU HİKAYEYE YÜREK DAYANMAZ!

BU HİKAYEYE YÜREK DAYANMAZ!

Dünya bu adamın insanüstü başarısını konuşuyor.

A+A-

Günün fotoğrafı bu kez Çin’den geldi. Elektrik çarpması sonucu iki kolunu da kaybeden 48 yaşındaki Çinli adam yaşlı annesine bakmak için insanüstü bir çaba harcıyor. Öyle ki talihsiz adam annesine kendi dişleriyle tuttuğu kaşıkla yemek yediriyor. İnsanı hayrete düşüren bu adamın yaptıklar bununla da sınırlı değil…

1-052.jpeg

Sadece 7 yaşındayken elektirik çarpması sonucu kollarını kaybetti. İşte bu noktadan sonra ayakları ayı zamanda onun elleri oldu. Aradan yıllar geçti. Ancak o adamın hikayesi insanı daha da etkileyecek boyutlara ulaştı.

48 yaşoındaki Chen Xinyin bütün engellere rağmen hasta ve yaşlı annesine bakmak için bütün gün mısır tarlasında çalışıyor. Ayaklarıyla kullandığı bıçakla yemek pişiriyor ve annesine elleri olmadığı için ağzıyla tuttuğu kaşıkla yemeğini yediriyor.

Babasını 20 yaşındayken kaybeden bu fedakar adam o zamandan beri ailenin sorumluluğunu tek başına üstlenmiş. Geçen yıl tamamen bakıma muhtaç hale gelen annesine bütün imkansızlıklara rağmen tıpkı bir bebeğe bakar gibi bakıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.