1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU İNSANLAR PİSLİĞİ SEVİYOR!
BU İNSANLAR PİSLİĞİ SEVİYOR!

BU İNSANLAR PİSLİĞİ SEVİYOR!

150 büyük poşet çöp toplandı!

A+A-

Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri, 23 Ekim günü Boğaz Piknik Alanı’nda temizlik çalışması yaptı.

Yapılan temizlik çalışmasında yaklaşık 150 büyük çöp poşeti topladı. Üzerinden 10 gün geçti. Piknik alanı yine çöplüğe dönüştürüldü

Duygu ALAN

Çevre bilincinden ve emeğe saygıdan uzak duyarsız kişiler, kendini yine en çirkin hali ile gösterdi. Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri tarafından 23 Ekim 2017 tarihinde çöplerinden arındırılan Boğaz Piknik Alanı, yine pervasızca kirletildi.

Hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren bazı kişiler, keyfine verdiği önemi çevreye vermedi ve yediği içtiği gıdaların artıklarını piknik masalarının üzerinde bıraktı, çöplerini doldurdukları poşetleri konteynıra koymak yerine masaların yanına bıraktı. Bazı duyarsız kişiler, masasındaki çöpleri naylon poşete koyma zahmetinde bile bulunmadı, etrafa savurdu.

Boğaz Piknik Alanı’nda yine hemen her masanın etrafı çöplerle doldu.

Belediye temizliyor vatandaş kirletiyor

Girne Belediyesi temizlik şubesi ekipleri, Girne Boğaz Piknik Alanı’nda 23 Ekim günü yaptığı temizlik çalışmasında yaklaşık 150 büyük çöp poşeti çöp topladı.

Toplanan çöpler, çöp poşetleri içerisinde, küçük bir kamyoneti dolduruldu, çöpler Güngör Çöplüğü’ne imhaya götürüldü.

Girne Belediyesi, temizlik şubesi ekipleri, Girne-Lefkoşa Anayolu ve Boğaz Piknik Alanı’nda Ağustos ayında da temizlik çalışması yapmış, 247 adet büyük çöp poşeti toplamıştı.

 

Belediyenin uyarıları dikkate alınmadı

Çevre sevgisinden ve çevre bilincinden uzak kişiler, doğaya ve emeğe saygı duymadıkları gibi belediyenin çağrılarına da kulak asmadı.

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, temizlik çalışmasının yapıldığı 23 Ekim günü basın aracılığı ile halka çağrıda bulunarak “vatandaş çöpünü yere atsın işçiler temizlesin” düşüncesinin doğru olmadığını söyleyerek piknik alanını temiz bulmak isteyenlerin, piknik yaptıktan sonra çöpünü mutlaka çöpünü poşete koyması ve çöp konteynerlerine atması çağrısında bulunmuştu.

Güngördü’nün çağrıları dikkate alınmadı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.