1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KAÇINCI CAN?
BU KAÇINCI CAN?

BU KAÇINCI CAN?

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!

A+A-

Yeni Bakış'tan Ahmet İkidereli'nin haberine göre; Ülkenin kanayan yaralarından biri olan trafik kazaları, dün bir kez daha 24 yaşında genç bir ismi aramızdan aldı. Lefkoşa-Girne anayolu’nda dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hilmi Çelebioğlu, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

Lefkoşa-Girne Anayolu’nda dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hilmi Çelebioğlu, tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

 Bulut İnşaat önlerinde meydana gelen kaza, Yasin Er’in yönetimindeki KS 824 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrederken orta refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu o sırada karşı şeritte seyreden Hilmi Çelebioğlu’nun kullandığı HC 688 plakalı araçla çarpışmasıyla yaşandı.

Hastaneye kaldırıldılar

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazanın ardından, kazada yaralanan her iki aracın sürücüleri Yasin Er ve Hilmi Çelebioğlu ve KS 824 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Şahin Sevimli (E-29) ile HC 688 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sercan Hallaç (E-23) hastaneye kaldırıldı. 

Yol bir süre trafiğe kapandı

Kazanın ardından adeta savaş alanına dönen yol bir süre trafiğe kapatılırken Ercan Havaalanı’na yetişmeye çalışan yolcular özel araçlarla alana taşındı.

Yaşama tutunamadı

Bu arada, kazada ağır yaralanan Hilmi Çelebioğlu adlı genç yapılan tüm müdahalelere rağmen dün öğleden sonra hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Sercan Hallaç isimli şahıs ise yoğun bakım servisinde müşahede altında, Yasin Er ile Şahin Sevimli ise Acil Serviste müşahede altında tutuluyor. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.