1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Bu kadar aç bir pozisyonda..."
"Bu kadar aç bir pozisyonda..."

"Bu kadar aç bir pozisyonda..."

Güven Hokna'dan Talat Bulut açıklaması

A+A-

teve2'deki '2. Sayfa' programına konuk olan 'Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu Güven Hokna, Talat Bulut'un taciz iddiaları için "Talat'ın bu kadar aç bir pozisyonda olduğunu zannetmiyorum" dedi

'Ferhunde Hanım' ve 'Yaparak Dökümü' gibi dizilerle adından söz ettiren usta oyuncu Güven Hokna, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı '2. Sayfa'ya konuk oldu.

"TALAT'IN BU KADAR AÇ BİR POZİSYONDA OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM"

'Yasak Elma' dizisinin setinde yaşanan taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut hakkında konuşan Güven Hokna, "Talat çok efendi, beyefendi birisi. 'Gördüğünün yarısına duyduğunun hiçbirine inanma demişler' kimseyi kesinlikle savunmuyorum. Ben böyle bir olay yaşamadım. Talat'ın bu kadar aç bir pozisyonda olduğunu zannetmiyorum. Diyelim ki erkek içi geçti peki niye kadın niye set koymadı." dedi.

"ŞEVVAL'İ SEVERİM AMA DAHA OLGUN DEĞİL"

Şevval Sam ve Sevda Erginci'nin Talat Bulut'a tepki göstermesini yanlış bulduğunu söyleyen Güven Hokna, "Böyle bir şey olmuşsa yapım neden devam ettiriyor. Şevval'i çok severim ama 'maalesef' demesi ayrı bir şey. Görmediğin bir şey için böyle tavır koyamazsın siz hiç mi hata yapmadınız hayatta. Her şeyin bir üslubu vardı usulü vardır. Daha olgun değiller, çok gençler ya da taciz olayı hakkında çok bildikleri şey var açık etmiyorlar. Ben Talat Bulut'a yakıştıramadığım için inanasım gelmiyor." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.