1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KADAR DA OLMAZ
BU KADAR DA OLMAZ

BU KADAR DA OLMAZ

Girne Bellapais kavşağında bulunan trafik ışıklarının borcundan dolayı elektriği kesildi. Kavşağa gelen sürücüler ışıkların çalışmamasından dolayı sıkıntı anlar yaşarken, trafik lambalarının geçtiğimiz hafta sonundan beri çalışmadığı öğrenildi.

A+A-

Yanmayan ışıklara tepki gösteren vatandaşlar “Bu kadar da olmaz” dedi. KIB-TEK’ten edinilen bilgilere göre Girne Bellapais kavşağındaki trafik ışıklarının bağlı olduğu sayacın Girne Belediyesi üzerine olduğu dolayısıyla faturayı Girne Belediyesinin ödemesi halinde elektriğin açılacağı belirtildi. Bu konuda bilgisine başvurduğumuz Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ise şunları aktardı;

“BU HAYATİ BİR OLAYDIR”
“Bellapais Kavşağının üzerinde bulunan yol Karayolları Dairesinin uhdesindedir, dolayısıyla bu sayacın oraya bağlı olması gerekirken zamanında bizim adımıza kaydolmuş, hatta geçen yıl bu ışıklar yenilendiğinde buraya yapılan kutunun dahi anahtarı Karayolları Dairesinde bulunmaktadır. Yine de bu çok önemli ve hayati bir olay olduğu için önümüzdeki birkaç gün içinde KIB-TEK bu elektriği bağlamazsa biz Girne Belediyesi olarak elimizden ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekirse jeneratörlerle bu ışıkları çalıştıracağız.”

Kaynak:StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.