1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KADAR DA OLMAZ!
BU KADAR DA OLMAZ!

BU KADAR DA OLMAZ!

Bu kadar da olmaz!

A+A-

İngiltere'de uzun yıllar yaşam sürdükten sonra yaklaşık 10 yıl önce ülkeye kesin dönüş yapan İngiltere Türk Dernekleri Konseyi eski başkanlarından iş insanı Ali Ratip Doğruer, son bir yıl içerisinde babasını, annesini, ablasını ve eşini kaybetti. Doğruer'in 20 yıllık eşi Tülay Doğruer (56), geçtiğimiz Çarşamba günü evinde yaşamını yitirdi.
 
Ali Ratip Doğruer (56), üniversite eğitimi sonrası Londra'ya yerleşmiş ve uzun yıllar bu ülkede yaşam sürmüştü. 20 yıl önce evlendiği İstanbullu eşi Tülay hanımla Alagadi bölgesinde bir ev satın alıp buraya yerleşen Ali Ratip Doğruer, yaklaşık bir yıl önce ablasını kaybetti.

Londra'da yaşam süren Sultan Celil 58 yaşındaydı ve ciğerlerini üşüttükten sonra kendisini halsiz hissettiğini belirtmiş ve ani bir şekilde yaşama veda etmişti.

Yaklaşık altı ay önce ise Ali Ratip Doğruer'in çok sağlıklı olan babası, neredeyse aynen kendi kızı gibi yaşama veda etmişti. Baba Mustafa Ertem, 84 yaşındaydı. Ertem, uzun yıllar Rauf Denktaş'ın şoförlüğünü yapmış ve Cumhurbaşkanlığı'ndan emekliydi.

Eşi ve kızını kaybeden Emine Ertem vardı bu kez sırada. Ali Ratip Doğruer'in annesi, Köşklüçiftlik sakini Emine Ertem de iki hafta kadar önce yaşamını yitirdi. Eşi ve kızının ölümlerine çok üzülen Emine Ertem de çok sağlıklıyken, aniden safrasında bir tümör belirmiş ve iki ay gibi kısa sürede ölümüne sebep olmuştu.

Ablası, babası ve annesini kaybeden Doğruer'i bu kez de ölüm eşiyle vuruyordu. Bir süre önce havuzda belini inciten 56 yaşındaki hayat dolu Tülay Doğruer, Türkiye'de gördüğü tedaviden sonra evine döndü ve geçtiğimiz gün 02.00 - 08.00 saatleri arasında yaşamını yitirdi. Ali Ratip Doğruer, sabah uyandığında eşini yatağında ölü buldu. Yapılan otopside, aort damarının patladığı belirlendi.

Tülay Doğruer, bugün Çatalköy Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazı sonrası yine Çatalköy'de toprağa verilecek.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.