1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KADAR SAYGISIZLIK OLMAZ!
BU KADAR SAYGISIZLIK OLMAZ!

BU KADAR SAYGISIZLIK OLMAZ!

Ya size yapsalardı?

A+A-

Lefkoşa Şht. Aziz Güner Sokakta bulunan bir evin garaj kapısına aracını park eden bir vatandaş ev sahiplerini 3 saat eve hapsetti.

Dereboyu Caddesinin bir arka sokağında bulunan Şht. Aziz Güner sokağı geçtiğimiz akşam enteresan bir olaya şahitlik etti. Bu sokakta bulunan bir evin garaj kapısı önüne aracını park ederek oradan ayrılan kişi ev sahiplerini 3 saat eve hapsetti. Garaj kapıları önüne sorumsuzca aracını park eden kişiye kızgınlıklarını sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla anlatan mahsur ev sahipleri araç sahibine şu soruyu sordu “ya size yapsalardı tepkiniz nasıl olurdu?”

Polis devreye girdi
Belirtilen evde yaşlı insanların da yaşadığını paylaşan ev sahipleri “öncelikle böyle bir hareketi yapmadan önce empati yapmanız gerekir, böyle bir hareketi sizlere yapsalardı tepkiniz nasıl olurdu? Sırf problem olmasın diye bir süre sizin gelmenizi bekledik, ancak belli ki çok meşgul idiniz. Garajını tıkadığınız evde yaşlı insanlar da kalıyordu, ya bu insanlara bişey olsa ve acil arabaya ihtiyacımız olsa ne yapardık” şeklinde paylaşım yaparak tepkilerini dile getirdiler.
Bu arada garaj önüne park eden aracın sahibi Lefkoşa trafik şubesi tarafından bulunarak aracını çekmesi istendi ve araç yaklaşık 3 saat sonra garaj girişinden kaldırılabildi.

Yeni Bakış

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.