1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KADARI DA OLMAZ!
BU KADARI DA OLMAZ!

BU KADARI DA OLMAZ!

Girne'de, 7 yaşındaki kızın

A+A-

Zehra Işın Canlıbel, 7 yaşındaki kızının karne dağıtım günü 'kendisini servis aramayacağının' söylenmesiyle okuldan, çalıştığı işyerine kadar yürüdüğünü söyledi.

Canlıbel, Girne'de bir ilkokulda öğrenim gören çocuğunun, okuldan yalnız başına ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, okul yönetiminin kendilerine çocuğun taşınmasıyla ilgili sorumluluğpun kendilerine ait olmadığını söylediğini iddia etti.

Canlıbel, çocuğunun yolda başına kötü bir şey gelebileceği endişesini yaşadığını belirtti. Canlıbel, sorumlu olan kişilerin daha dikkatli olması gerektiğini kaydetti.

''Ortada yanlış anlaşılma var''

Velilerden gelen talep doğrultusunda taşımacılık işi yapan özel taşımacılık şirketi direktörü ise, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Ortaya atılan iddia karşısında konuşan şirket direktörü şunları söyledi; ''Çocuk ve dedesi firmaya geldi ve çocuk dedesinin önünde 'arkadaşım bana servis gelmeyecek o nedenle okuldan ayrıldım' dedi. Hal böyle olunca dede özür diledi. Yaşanan gelişmeler güvenlik kameralarımızda kayıtlıdır. Çocuk yaklaış 166 gün firmamız tarafından taşındı ve herhangi bir sorun yaşanmadı. Bu meslek bana dedemden ve babamdan miras kaldı. Servis annesi olmayan günlerde yerine başkası görevlendirilir. Aile son ayı ödemedi diye mi böyle yaptı bilemiyorum. ''Öte yandan okul yönetiminin velilere verilmek üzere öğrencilere 'Karnelerin verileceği gün çocuklar saat 08.30'da velileritarafından alınacaktır.'' şeklinde duyuru gönderdikleri öğrenildi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.