1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KADARI DA OLMAZ!
BU KADARI DA OLMAZ!

BU KADARI DA OLMAZ!

Bu kadarı da olmaz!

A+A-

 

Atatürk Spor Salonu’nun park yerindeki aydınlatma lambalarının gündüz vakti yanması hem vatandaşlardan, hem de sporseverlerden tepki topladı

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Atatürk Spor Salonu park yerindeki aydınlatma lambalarının gündüz vakti yanması hem vatandaşların, hem de sporseverlerin tepkisine neden oldu.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda önceki gün oynanan Fast Break Antalya maçını izlemeye gidenler park yeri aydınlatma lambalarının yandığını görünce “Bu kadar da sorumsuzuz” demekten kendilerini alamadılar.

Stadın trübünleri de aydınlık!

Aynı gün Atatürk Stadı’nda oynanan Çetinkaya – Göçmenköy karşılaşması sırasında da sahanın tribün aydınlatmalarının da yanıyor olması “Savurganlığın bu kadarı da olmaz” dedirtti.

İki hafta önce elektrikler kesilmişti

Daha iki hafta önce Atatürk Spor Kompleksi’nin elektiriğinin kesilmesi ve yapılan ödemenin ardından elektriğin bağlanması da yine ders olmadı.

Yaklaşık beş milyon liralık elektrik borcunun bulunduğu komplekste spor yapanlar bile “Gündüz gözüne ışıkları yakarsak elektrikleri de kestiklerinde bağırıp çağırmaya hakkımız yok” dediler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.