1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KAZADAN SAĞ ÇIKTILAR!
BU KAZADAN SAĞ ÇIKTILAR!

BU KAZADAN SAĞ ÇIKTILAR!

Lefkoşa-Girne yolunda kaza...

A+A-

Lefkoşa-Girne anayolunda görenleri şok eden kazadan; Halit Nizan, Hayrettin Ütenoğlu ve Seda Çiftçi sağ olarak kurtuldu.

OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Lefkoşa- Girne anayolunda dün akşam saat 20.30 sıralarında görenleri şok eden bir trafik kazası meydana geldi.
Bir anlık dikkatsizlik sonucu gerçekleşen ve 3 aracın karıştığı kazada Halit Nizan, Hayrettin Ütenoğlu ve Seda Çiftçi isimli şahıslar yaralandı.
Kazaya karışan araçlardan birinin hurdaya döndüğü olayda can kaybının yaşanmaması ise ‘mucize’ olarak değerlendirildi.

 

Hayrettin herkesi hayret ettirdi…
Polisten alınan bilgiye göre kaza, Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyreden Halit Nizan yönetimindeki TKF 804 plakalı ticari araçla, Seda Çiftçi yönetimindeki HC 415 plakalı salon arabaya, Hayrettin Ütenoğlu yönetimindeki MD 130 plakalı otomobilin arkadan çarpması sonucu gerçekleşti.

 

Direğe asılı kaldı!
Çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan MD 130 plakalı araç takla atarak refüj içindeki direğe çarparak durabildi.
Kazadan sonra hurda bir demir yığınına dönen MD 130 plakalı aracın sürücüsü Hayrettin Ütenoğlu büyük bir şans eseri olaydan sağ olarak kurtuldu.

 

Ütenoğlu’nun hayati tehlikesi yok…
Ütenoğlu, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve müşahede altına alınan Ütenoğlu’nun hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

Diğer sürücüler hafif yaralandı
Kazaya karışan TKF 804 ve HC 415 plakalı araç sürücülerinin olayda hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Lefkoşa-Girne anayolunu savaş alanına çeviren kazadan sonra kısa sürede olay yerine giden Boğaz Karakolu’nda görevli polisler hem aksayan trafiğin normale dönmesini sağladı hem de gerekli ölçümleri yaptı. Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.