1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KEZ DE PATRON ÇALIŞANI SOYDU!
BU KEZ DE PATRON ÇALIŞANI SOYDU!

BU KEZ DE PATRON ÇALIŞANI SOYDU!

Lefkoşa’da Nisan 2013’te, yanında çalışan işçisine ait iki çek yaprağını sirkat ederek sahtekarlıkla 25 bin 500 TL para temin etmek ve yurt dışına çıkmakla suçlanan Seyithan Tunç, önceki gün Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye giriş yaparken polis tarafından tu

A+A-

Tunç, 2 çek yaprağını sahtelediğini kabul ederek suçunu itiraf etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Tunç, bir gün tutuklu kalacak.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada Savcı Damla Güçlü’nün tanığı olarak şahadet veren polis memuru Ercan Atasay, zanlı Tunç’un, “sirkat”, “çek sahteleme” ve “sahtekarlıkla para temini” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Polis memuru Atasay, olayın zanlının yanında çalışan müştekinin polise yaptığı şikayet sonrası başlatılan soruşturma neticesinde ortaya çıktığını belirtti.
Atasay, müştekiye ait iki adet çek yaprağını zanlının sirkat ettiğini ve bir çek yaprağına 12 bin 500 TL yazarak nisan ayında tedavüle sürüp bu parayı temin ettiğinin tespit edildiğini kaydetti.

Diğer çek yaprağını ise zanlının borcu olduğu başka bir şahsa 13 bin 500 TL yazıp verdiğini, karşılığında 5 bin TL ise nakit parayı geri alarak, sahtekarlıkla para temin ettiğinin de öğrenildiğini söyleyen Atasay, zanlının önceki gün Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaparken tutuklandığını ifade etti.

Zanlı Tunç’un bir gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini de kaydeden Atasay, meseleyle ilgili olarak alınması gereken ifadeler olduğunu belirtti. Zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine Yargıç Musa Avcıoğlu, talep edilen tutukluluk emrini verdi.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.