1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU KEZ SATICIYA DA ULAŞILDI!
BU KEZ SATICIYA DA ULAŞILDI!

BU KEZ SATICIYA DA ULAŞILDI!

Gönyeli ‘de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen...

A+A-

Abbas ELMAS

Gönyeli ‘de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen Mehmet Kardeşlik, Eralp Atacan, Ahmet Ezer ve uyuşturucu temini ettiği iddia edilen Ahmet Karagöz Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönyeli’de zanlı Mehmet Kardeşler ile zanlı Eralp Can’nın içerisinde bulunduğu araçta iki ayrı pakette toplam 6 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlılar Mehmet Kardeşlik, Eralp Can ve Ahmet Ezer’in birlikte kaldıkları evde yapılan aramada ise uyuşturucu madde kalıntıları, 10 adet boş uyuşturucu madde paketi, uyuşturucu içmekte kullanılan pet şişe ve kova bulduklarını açıkladı.

Polis, zanlılardan yapılan sorgulamada uyuşturucu maddeyi 28 Eylül tarihinde Gazimağusa’da zanlı Mehmet Karagöz’den aldıklarını tespit ettiklerini söyledi.

Kayıp emare olduğuna inandıklarını, alınacak ifadeler olduğunu belirten polis, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının selameti açısından zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.