1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU MANZARA GENÇLERE YAKIŞMIYOR
BU MANZARA GENÇLERE YAKIŞMIYOR

BU MANZARA GENÇLERE YAKIŞMIYOR

Bu manzara gençlere yakışmıyor

A+A-

 

Bir grup genç gecenin ilerleyen saatlerinde Atatürk Öğretmen Akademisi civarında toplanarak, yiyip içiyor. Gençlerin zaman zaman içkinin ölçüsünü kaçırdığını savunan bölge sakinleri, çevreyi rahatsız etmemeleri konusunda uyarılmalarını istedi

 

Atatürk Öğretmen Akademisi çemberinin yan tarafındaki boş araziyi mesken tutan bazı gençler, davranışları ile bölge halkının tepkisini topluyor. Bölge sakinlerinden gazeteye yapılan şikayetlerde gençlerin özellikle gece geç saatlerde arabalarının içerisinde veya kaldırımların üzerinde oturak yiyip içtikleri, yedikleri gıdaların ambalajlarını öylece açık alanda bırakıp gittiği belirtildi. Bölge sakinlerinin iddiasına göre, gençler alkolün dozunu fazla kaçırdığı gecelerde ise çöplerini oldukları yerde bırakmanın yanında içtikleri alkollü içeceklerin şişelerini de kırıp, sağa sola savuruyorlar.

Defalarca polise ve belediyeye önlem alın çağrısında bulunduklarını anlatan bölge sakinleri, soruna bir türlü çözüm bulunamadığından yakındı. Havadis aracılığı ile yetkililere bir kez daha ihbarda bulunan bölge sakinleri, yetkililerin önlem almaması halinde kendilerinin önlem alçaklarını belirtti.

Vatandaşlar eskiden Atatürk Öğretmen Akademisi’nin girişinde güvenlik olduğunu ve gençlerin bu kadar rahat olmadıklarını da sözlerine ekleyerek bölgede polisin sıklıkla devriye gezmesinin de soruna çare olabileceğine işaret etti.

Havadis

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.