1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU MANZARA SİZİ ŞAŞIRTTI MI
BU MANZARA SİZİ ŞAŞIRTTI MI

BU MANZARA SİZİ ŞAŞIRTTI MI

Artık şaşırmak istiyoruz...

A+A-

 

Beyköy’ün Sakarya Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar her kış evlerini su bastığını hatırlatarak yetkililere kış gelmeden önlem alınması için çağrı yaptı.

Beyköy’ün Sakarya Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar her kış evlerini su basmasından bıkıp usandı. Havadis’e konuşan vatandaşlar şiddetli yağmurlar başlamadan bu soruna bir çözüm bulunmasını istedi. 

Beyköy Muhtarı Olay Aktaşlı dün bölgede sadece yarım saat yağmur yağdığına işaret ederek bu yağmurun bile sokakları mahvetmeye yettiğini anlattı.

hava.jpg

Aktaşlı: Artık bir çare bulsunlar

Muhtar Aktaşlı, durumu defalarca yetkililere ilettiklerini ancak yine de değişen bir şey olmadığını kaydetti. Aktaşlı şu şekilde konuştu:

“Yıllardır Beyköy’ün Sakarya Mahallesi’nde bu sorun yaşanıyor. Defalarca şikayet ettik. Bize yapacaklarını söylediler ancak değişen bir şey olmadı. Yağan yarım saatlik yağmur bile yolları mahvetmeye yetti.  Eğer bir önlem alınmazsa kış geldiğinde yine ayni evleri su basacak.”

Gürkut: 5 kez evimi su bastı

Beyköy Sakarya Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Gürkut her kış evini su bastığını anlattı. Yetkililere bu soruna bir çare bulması için çağrı yapan Gürkut şu ifadeleri kullandı:

“Evimi 5 kez su bastı. Daha önce arabam suyum altında kaldı ve bozulup gitti. Bir kere daha tamir bile edilemedi. Bunun için bana ödenen zarar ise 100 TL oldu. Eşyalarım içinde ayni durum geçerli. Eşyalarım sudan mahvoldu. Bana eşyalar için 25 TL ödediler. Bizim istediğimiz artık bu soruna bir çözüm bulmaları. Her kış ayni sorunu yaşamaktan usandık.”

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.