1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU NASIL SORUMSUZLUK?
BU NASIL SORUMSUZLUK?

BU NASIL SORUMSUZLUK?

Akıllı saati takan görevli şalteri açmayı unutunca, Tuncay Şener’in dolabındaki tüm gıdalar koktu, derin dondurucuda bulunan balıklar da çöpe gitti.

A+A-

 

Yenierenköy’den Paşaköy’deki evine dönen Tuncay Şener, evindeki dolapların çalışmamasından dolayı bozulan gıdaları görünce şaşkına uğradı. Şener, bir el arabası gıda ve balığı çöpe attı. Evinin elektriğinin kesik olduğunu fark eden Tuncay Şener, borcu olmamasına rağmen elektriğinin kesik olmasına bir anlam veremedi. Ancak, elektrik saatinin bulunduğu panoya gidince, eski saatinin yerinde yeller estiğini, yeni bir saat takıldığını gördü. Şaşkınlığı daha da artan Şener, şalteri kaldırınca elektriğinin geldiğini gördü. Şaşkınlığının yerini bu kez kızgınlık aldı.

Görevli şalteri indirmeyince olan oldu

25 Ocak’tan beri Yenierenköy’de bulunan Tuncay Şener, elektrik saatinin kendisi evde yokken değiştirildiğini, KIB-TEK görevlilerinin eski saatin yerine akıllı saat taktığını söyledi. Ancak bunu yapan görevlinin nedense işi bittikten sonra şalteri indirmeyi unuttuğunu anlattı. Elektriksiz kalan buzdolabı ve derin dondurucular içinde bulunan çeşitli gıdalarla birlikte asıl işi balıkçılık olan Tuncay Şener’in balıkları da koktu. Tüm gıdaları çöpe atan Tuncay Şener yaklaşık 2300 TL zararı olduğunu söyledi.

Paşaköy’deki evine 22 Şubat 2015 tarihinde dönen Tuncay Şener, yaşadığı bu olumsuzluk karşısında aynı gün bağlı olduğu Dörtyol Polis Karakolu’na giderek KIB-TEK’ten şikâyetçi oldu ve evine döndüğü zaman elektrik şalterinin kapalı olduğunu beyan etti. Polis vatandaşın dilekçesinin Savcılığa ulaştırılacağını ifade etti.

tuncay-sener.jpg

Görev ihmali varsa telafi ederiz

Konu hakkında bilgilendirdiğimiz KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim ise, Vatandaşın görev ihmalinden kaynaklanan zararının yapılan inceleme sonucunda karşılanacağını, ancak bu konuda KIB-TEK Müdürlüğüne bir dilekçe vermesi gerektiğini ifade etti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.