1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''BU NE BÜYÜK BİR ACI''
''BU NE BÜYÜK BİR ACI''

''BU NE BÜYÜK BİR ACI''

Henüz 16 yaşında..

A+A-

Yakalandığı beyin kanserine 9 ay direnebilen ve önceki gün yaşamını yitiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Mevlüt Dağtekin, dün Gazimağusa Kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığında toprağa verildi.

Namık Kemal Lisesi’nin 10’uncu sınıfında öğrenim gören talihsiz genç Mevlüt Dağtekin’in hayatı geçtiğimiz Nisan ayında beyninde tümör olduğunun tespit edilmesi ile bir anda değişmişti. Hastalığa karşı büyük bir mücadele veren ancak önceki gün yaşamını yitiren talihsiz gencin cenaze törenine ailesi, okul arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

Annesi ve ablasının feryatları yürek dağladı

Annesi Kezban Dağtekin ile ablası Merve Dağtekin’in arkasından ağıtlar yaktığı Mevlüt’ün okul arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı. Acılı baba Recep Dağtekin, hayatının baharından illet hastalığın kendilerin alıp çektiği oğlunun acısını içinde yaşayarak, bitkin bir şekilde taziyeleri kabul etti. Ailesinin kurtarmak için tüm imkanlarını seferber ettiği talihsiz genç Mevlüt Dağtekin’ in genç yaşta amansız hastalığa kurban gitmesine cenaze törenine katılan hemen hemen herkes isyan etti.

Henüz çok gençti

Dağtekin’in yakınları “henüz çok gençti, bu genç yaşında bu illet hastalıktan dolayı ölmesi  çok acı birşey” diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yüzünden gülümseme hiç eksik olmadı

Talihsiz gencin arkadaşları ise hastalığa karşı son ana kadar mücadele ettiğini ve hastalığına rağmen yüzündeki gülümsemenin hiç yok olmadığını hayata her zaman güldüğünü söyledi. Bazı siyasilerinde katıldığı cenaze töreni, Mevlüt Dağtekin’in  sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde toprağa verilmesi ile son buldu

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.