1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU NEYİN İNTİKAMI?
BU NEYİN İNTİKAMI?

BU NEYİN İNTİKAMI?

Bu neyin intikamı..

A+A-
Teoman TURAN
Polis tarafından henüz açıklanmayan bir nedenden dolayı dün sabah 04.00 raddelerinde 5 kişi tarafından Girne-Boğaz Piknik Alanı’na götürülen Mehmet Cihan Çelik isimli şahsın ciddi şekilde darp edildiği ve komaya sokulduğu bildirildi. 
 
Çenesi, burnu ve beş dişi kırılan Mehmet Cihan Çelik’in cep telefonunu alarak kayıplara karşışan zanlılardan Nevzat Volkan dün polis tarafından tutuklanarak mahkemeye çıkarılırken, başrolde olduğu iddia edilen Yılmaz Tip ile diğer 3 zanlı aranıyor.
 
Konuşma bahanesiyle götürdü
Polis, dünkü duruşmada olayı ve zanlılar hakkındaki iddiaları aktardı. Saat 04.00 sıralarında Girne-Boğaz bölgesinde soygun,ciddi darp ve kasti hasar suçları işlendiğini ifade eden polis, yaşanan olayda Yılmaz Tip isimli şahsın Mehmet Cihan Çelik ile Girne’de bir pastanede buluştuğunu, daha sonra Tip ile Çelik’in konuşmak için Boğaz Piknik Alanı’na gittiklerini söyledi.   
 
Polis, zanlı Tip, zanlı Nevzat Volkan ve kimliği henüz belirlenemeyen üç kişinin Çelik’i piknik alanında ciddi şekilde darp ettiklerini ifade etti.Beş kişi tarafından ciddi şekilde darp edilen Çelik’in çenesinin, burnunun ve beş dişinin kırıldığını aktaran polis, yaralanın şuadan özel bir hastanede yoğun bakımda olduğunu söyledi.
 
Gidin bakın Mehmet öldü mü

Polis, zanlı Yılmaz Tip’in olay esnasında Çelik’in cep telefonu aldığını,olay yerinden ayrıldıktan bir süre sonra cep telefonu ile Çelik’in arkadaşlarını arayarak, “Gidin bakın Mehmet öldü mü kaldı mı”dediğini açıkladı.

Olaydan sonra zanlı Nevzat Volkan’ın tespit edilerek gözaltına alındığını, zanlı Tip ile diğer üç şahsın arandığını kaydeden polis, meselenin çok ciddi bir mesele olduğunu ifade ederek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
 
Mahkeme, hakkında soruşturma başlatılan zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.
Diyalog
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.