1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bu pozu olay yarattı
Bu pozu olay yarattı

Bu pozu olay yarattı

Bu pozu olay yarattı

A+A-

İlk çocuğunu bekleyen, dokuz aylık hamile Erika Sepulveda'nın çıplak hamile pozları Facebook tarafından sakıncalı bulundu...

31 yaşındaki Erika Sepulveda, çoğu ünlü kadının yaptığu gibi, hamileylen çıplak poz verdi. Memelerini ve karnının altını elleriyle tutarken göründüğü çıplak pozlarını Facebook’ta da paylaştı. Lakin Facebook yönetiminden ‘çıplaklık’ uyarısı ve fotoğrafın inceleneceği bilgisini aldı. Sepulveda’nın fotoğrafları Melbourne’daki fotoğraf stüdyosu Matt Ware Photography’de çekilmiş. Bazı karelerde çıplak poz veren hamile kadın başka karelerdeyse eşiyle birlikte görülüyor. Stilist Sepulveda, Facebook’tan gelen ‘çıplaklık’ ikazı üzerine hayli şaşırmış: “Şoka girdim. Kanlı terör fotoğraflarına, şiddet , şiddete uğrayan hayvan karelerine tahammül gösterilirken doğum yapmak üzere olan hamile bir kadının fotoğraflarına mı tahammül edilemiyor?  Bu delilik.”

Kendisinine daha önce çeşitli dergilerde gördüğü çıplak hamile fotoğraflarının ilham verdiğini söyleyen Sepulveda online olarak büyük bir destek gördüğünü söylüyor. Facebook daha sonra Sepulveda ile iletişime geçip fotoğrafın değerlendirildiğini ve yayında kalmasına izin verildiğini açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.