1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU SABAH 05.30’DA....
BU SABAH 05.30’DA....

BU SABAH 05.30’DA....

Bu sabah 05.30’da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi poliklinik servisini

A+A-

SUCUOĞLU: “HASTANEDEKİ MAĞDURİYETLERE KARŞI YENİ DÜZENLEME YAPILACAK”

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, bu sabah 05.30’da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi poliklinik servisini ziyaret ederek, sıra numarası almak için gelen vatandaşlarla görüştü.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Sucuoğlu’na Müsteşar, Bakanlık Müdürü, Hastane Başhekimi, Bakanlık yetkilileri ve hastane yetkilileri eşlik etti.

“YENİ DÜZENLEME YAPILACAK”

Hastanenin poliklinik servisinde doktor muayenesi için erken saatlerde gelen vatandaşların yaşadığı sıkıntıları görmek ve yıllardır yaşanan mağduriyete bir çözüm üretmek için sabahın erken saatlerinde hastaneye giden Bakan Sucuoğlu, vatandaşların erken saatlerde gelip perişan olmamaları için hastane yönetimi ile yeni bir düzenleme yapacaklarını ifade etti.

"TEDBİRLER KISA SÜRE İÇİNDE BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLANACAK"

Vatandaşa sağlık hizmetini sunarken, zorluk çıkarmak yerine kolaylık sağlamak hedefinde olduklarını söyleyen Sucuoğlu, en kısa sürede hastane başhekimiyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, alacakları tedbirleri açıklayacaklarını söyledi.

Polikliniğe gelen vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Sucuoğlu, daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, mevcut sağlık sistemi hakkındaki görüşlerini aldı.

Sucuoğlu, hastanede yatan eski Sağlık Bakanı Mustafa Erbilen’i de ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.