1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU SON OLSUN
BU SON OLSUN

BU SON OLSUN

Bu son olsun

A+A-

Güney Kıbrıs’tan aldıkları uyuşturucuyu Metehan Sınır Kapısı’ndan Kuzey Kıbrıs’a sokmaya çalışırken polis tarafından yakalanan ve hakkında tutukluluk kararı alınan Halil Kudruza ve Kaan Hastan dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Tasarruflarında 54 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Halil Kudruza ve Kaan Hastan aleyhine “kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf” suçundan dava getirildiği belirtildi. 
Teminat talebi ile zanlıları duruşmaya çıkaran polis, 29 Aralık saat 12.55 sırlarında Metehan Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapan zanlıların kullanımındaki araçta yapılan aramada 54 gram 980 miligram ağırlığında hintkeneviri bulunduğunu söyledi. 

Beşer bin lira ödediler
Zanlıların mahkeme emri ile bir gündür tutuklu bulunduklarını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.
Zanlıların tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme, teminat şartları olarak ise zanlıların yurt dışına çıkışının yasaklanması, 5’er bin TL nakit teminat yatırmaları, birer kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise gidip imza atmaları olarak belirledi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.