1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU SON OLSUN
BU SON OLSUN

BU SON OLSUN

Bu son olsun

A+A-

Erülkü Süpermarketten 60 TL değerinde yoğurt, patates ve kiraz çalan 4’ü kadın 5 çalışan, tutuksuz yargılanacak

Başkent Lefkoşa’nın Demirhan Köyünde faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket isimli işyerinden yiyecek çaldıkları tespit edilerek tutuklanan Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe ve Emrah Dinler dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlılar hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini ancak etki etme olasılıklarının kalmadığını belirtti.
Duruşmada zanlılar Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe ve Emrah Dinler’in 11 Haziran tarihinde Erülkü Süpermarket isimli iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayından dolayı tutuklandıkları belirtildi.

Suçlarını kabul ettiler..
Polis,  zanlıların 60 TL değerinde yoğurt, patates ve kiraz gibi çeşitli ürünleri kasadan geçirmeyerek çaldıklarının tespit edilmesi üzerine tutuklandıklarını, gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiklerini belirtti. Polis, zanlılar Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe’nin daha önceden de birçok kez aynı şekilde suç işlediğini tespit ettiklerini ifade etti.
Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların etki edemeyeceklerini belirterek teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ve haftada bir gün polise giderek imza atmalarına emir verdi.

DİYALOG

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.