1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bu sözler kavgada söylenmez!
Bu sözler kavgada söylenmez!

Bu sözler kavgada söylenmez!

Bu sözler kavgada söylenmez!

A+A-

Memiç, elenir elenmez takım arkadaşı Damla hakkında iddiaları açıklamar yaptı.
Gönüllüler takımından kim elenir sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Gizem Memiç bu soruya; ‘Benden sonra eleme potasına İbrahim ve Damla girer, Efecan ve Serkay çok iyi iki arkadaş’ dedi.


ELENMEYİ HAKEDEN KİŞİ DAMLA’YDI!

Karakter olarak gitmeyi hakeden biri vardı o da Damla’yla. Performansa göre ise İbrahim gitmeyi hakediyordu. Ada hayatında Damla’dan daha iyidim. Damla genelde şikayet eden, aç olan ve iş yapmkatan kaçan bir yarışmacıydı.Hala da öyledir. Damlanın oyunlardaki perfomanı benden daha iyiydi, evet. Sporla uğraşan biri. Ama beceri ksımlarında çok başarılı değildi.
BİZİM TAKIMDA LİDER YOKTU Bizim takımda lider olamadı bu yaşlarımızın eşit olmasından kaynaklanıyordu. İlk birkaç hafta İbrahim lider gibi davranıyordu ama sonradan farketti ve kendini geri çekti.
Biz oyunu kuralına göre oynadık birbirini seven 5’li olarak kaldık ama birbirimizi söylemek zorundaydık.Bunlar yaşamamız gereken şeylerdi. Bu hafta ben çıktım, haftaya biri çıkacak. Artık beşimizen birinin gitmesi gerekiyordu.


BENDEN SONRA DAMLA VE İBRAHİM…

Benden sonra giden isim Damla ya da İbrahim olur. Efecan ve Serkay başından beri iyi geçinen iki arkadaş. Final ikisinin de hakkı ikisi de çok iyi yarışıyor.
Semih bizim adaydayken çok sorunlar yaşadık. Semih’in hiç bir şey yapmamsı arayı açtı. Ama o tartışmadan sonra Semih gerçek yüzünü gösterdi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.