1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bu Tarz Benim eleme gecesi için flaş karar
Bu Tarz Benim eleme gecesi için flaş karar

Bu Tarz Benim eleme gecesi için flaş karar

Bu Tarz Benim eleme gecesi için flaş karar

A+A-

'Kim elendi' sorusunun yanıt bulduğu Bu Tarz Benim eleme gecesi için Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. Show TV 'yi ratingde geçemeyince Bu Tarz Benim 'i saat 22.00 'a çekti.

İzleyicilerin 'kim elendi' merakıyla ekran başına oturduğu Bu Tarz Benim eleme gecesi için Acun Ilıcalı sürpriz bir değişiklik yaptı. Acun Ilıcalı Show TV karşısında eleme gecesinde rating yenilgisi alınca popüler yarışmayı prime time saatinden kaçırdı. Bu Tarz Benim artık TV8 ekranında çok daha geç bir saatte başlayacak. Bu hafta Bu Tarz Benim jüri koltuğunda ise Acun Ilıcalı oturacak.

Show TV ile TV8 arasındaki Bu Tarz Benim rating savaşında Acun Ilıcalı geri adım attı. İki hafta üst üste total grupta birinciliği Show TV Bu Tarz Benim 'e kaptırınca son dakika bir kararla bu haftaki eleme gecesi saatini değiştirdi. Bu Tarz Benim eleme gecesi TV8 ekranlarında artık prime time saatinde ekrana gelmeyecek.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİ SAAT KAÇTA?

7 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan Bu Tarz Benim eleme gecesi artık daha geç bir saatte başlayacak. Saat 20.30 'da başlayan Bu Tarz benim eleme gecesi bu cumartesi saat 22.00 'da start alacak.

BU TARZ BENİM 'İ RECEP İVEDİK YEDİ

TV8 Bu Tarz Benim 'in yayınlandığı 20.00 - 22.00 prime time yayın dilimine Recep İvedik 'i koymaya karar verdi. Bu Tarz Benim 'i yiyen Recep İvedik üçüncü serisiyle ekrana gelecek. Bu Tarz Benim eleme gecesi de Recep İvedik filminden hemen sonra başlayacak.

TV8'in aldığı bu karar izleyiciyi uykusuz bırakacak nitelikte. Zira Bu Tarz Benim saat 20.00'da başladığında gece yarısı geçtikten sonra bitiyordu. Şimdi 22.00 'da yayına girdiği taktirde eleme gecesi saat 01.30'dan önce tamamlanamayacak. Bu durumda Bu Tarz Benim ratinglerinin daha da düşmesine sebep olabilir.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİNDE ACUN ILICALI SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı geçen haftaki gibi bu haftada Bu Tarz Benim eleme gecesini de müzik geçidine çevirecek. Eleme gecesine şarkılarıyla Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey konuk oluyor. Tv8 gala gecesinde konuk jüri üyesi ise Acun Ilıcalı olacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasının geçen haftaki eleme gecesi sürprizlere sahne olmuştu. TV8 kanalındaki elemede Gülşah Yanar Bu Tarz Benim 'den elendi. Gülşah Yanar jürinin önüne Maria Surina ile birlikte çıkmıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.