1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BU TARZ BENİM'İN JÜRİSİNE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU!
BU TARZ BENİM'İN JÜRİSİNE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU!

BU TARZ BENİM'İN JÜRİSİNE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU!

BU TARZ BENİM'İN JÜRİSİNE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHİL OLDU!

A+A-

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren ‘Bu Tarz Benim’, yeni sezonu ve yeni jürisiyle Show TV’de izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Show TV ekranlarında 19 ocak tarihinde yayınlanacak olan bu tarz benim yarışmasının son jüri üyesi Chloe Loughnan Ortaç oldu.

19 Ocak Pazartesi günü birbirinden ünlü konuklarıyla ve görsel şovlarıyla başlayacak fenomen yarışmanın jüri kadrosuna son olarak Chloe Loughnan Ortaç eklendi.

Jüri üyeleri Cemil ipekçi, Sibel Arna, Umut Eker Ve Chloe Loughnan Ortaç’tan geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 bin tl büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar. ‘bu tarz benim’’ yeni sezonu ve şahane jürisiyle yine Show TV’de herkesin beğenisini toplayacak.
 
BU TARZ BENİM’İN SON JURİ ÜYESİ “CHLOE LOUGHNAN ORTAÇ“ OLDU 

 
Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği ve jüri kadrosunda; moda tasarımcısı cemil ipekçi, moda yazarı sibel arna ve stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı ‘Bu Tarz Benim’in jüri koltuğuna oturacak bir diğer isim manken Chloe Loughnan Ortaç  oldu. Güzelliği ve fiziğiyle büyüleyen Chloe Loughnan Ortaç  birbirinden özel yorumları ve sahne şovlarıyla “Bu Tarz Benim” jürisinde yer alacak.

Jüri üyeleri Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker ve Chloe Loughnan Ortaç’tan geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 Bin TL büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar. ‘Bu Tarz Benim’’ yeni sezonu ve şahane jürisiyle yine Show TV’de herkesin beğenisini toplayacak!

Ebru Akel’in sunumuyla ‘Bu Tarz Benim Yeni Sezon’, 19 Pazartesi günü Show TV’de başlıyor...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.