1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Bu telefon çok sıradışı!
Bu telefon çok sıradışı!

Bu telefon çok sıradışı!

Bu telefon çok sıradışı!

A+A-
Ahşap görünümlü sıradışı yuvarlak tasarıma sahip akıllı telefon Runcible, MWC 2015'te tanılacak.

Dünya Mobil Kongresi(MWC 2015)'nde sahne alacak teknoloji üreticisi dev firmalarının yeni ürünlerini tanıtmasına saatler kala, küçük çaplı şirketlerin de ilginç ürünleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Kaliforniyalı Monohm şirketinin son derece sıradışı bir tasarıma sahip yuvarlak ekranlı akıllı telefonu Runcible'de bunlardan biri.

MWC 2015'te tanıtılacağı belirtilen cihaz çeşitli renk tonlarında ahşap gövdeye sahip. Alışılmadık şekliyle merak uyandıran telefon Firefox OS işletim sistemi ile geliyor. Runcible adı verilen cihaz, mevcut sıradışı tasarımı ile Google'ın Project Ara isimli telefon modeline rakip olarak gelebilir.

Runcible, Proje ARA konseptinde olup değiştirilebilir bileşenleri, uzun süreli kullanım, daha güçlü bileşenlerin eklenebilmesine imkan veren bir cihaz olarak geliştirildi. Özellikleri henüz açıklanmadı ancak, Runcible'de LTE, Wi-Fi ve Bluetooth desteğinin olduğu söyleniyor.

Runcible'nin tüm ayrıntıları Barselona'da düzenlenen MWC'de ifşa edilecek. Fiyatının ne kadar olduğu şu anda bilinmiyor ancak, akıllı telefona ön sipariş ile sahip olmak mümkün.

1-236.jpg

2-237.jpg

3-157.jpg

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.