1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU VEKİLİ TANIDINIZ MI?
BU VEKİLİ TANIDINIZ MI?

BU VEKİLİ TANIDINIZ MI?

Özel günlerde mangalda kül bırakmayan ve popülizm yapan siyasilerimiz maalesef

A+A-

 

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile KKTC'de de bir çok siyasi mesaj yayımladı. Böylesi özel günlerde mangalda kül bırakmayan ve popülizm yapan siyasilerimiz maalesef icraata gelince Engellilerin sorunları ile ilgilenmemekte.

UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, Engelliler üzerinden popülizm yapmak için hoş sözlerle kamuoyunu yanıltırken tam da Engelliler Günü'ne çok az zaman kala Lefkoşa'da bir park yerinde, Engelli park yerine aracını park ettikten sonra fotoğraflandı.

Lefkoşa'da Dereboyu caddesinde bulunan bir Bankanın yanında ki park alanındaki 'Engelli' park yerine aracını düşüncesizce park eden Ersin Tatar oradan geçen duyarlı bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Engelli park yerini sorumsuzca işgal eden Tatar daha sonra burada bulunan bankaya girdi ve işlem yaptı.

ARABASININ ÖNÜNDE "KANAL T" LOGOSU VAR!

Maliye Eski Bakanı ve son seçimlerde kıl payı sandıktan çıkmayı başaran UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar KY 693 plakalı açık mavi aracı ile 'Engelli' park yerine sorumsuzca park ederken aracın ön camında bulunana Kanal T logosu dikkatlerden kaçmadı. Zira basının statüsünden yararlanmaya da çalışan Tatar'ın her yere şöförü ile bu araçla gittiği herkes tarafından bilinmekte.

 

ona.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.