1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!
BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!

BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!

Bu yolları kullanacak olanlar dikkat!

A+A-

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı prova ve tören programı pazar günü saat 15.30’dan itibaren Yakın Doğu Kavşağı ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol trafik akışına kapatılacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan duyuruda, Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacağı;Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Üniversitesi’ne gitmek isteyen sürücülerin de Altınbaş Petrol İstasyonu ışıklarından Sanayi Bölgesi’ne ve oradan da Atatürk Spor Salonu’nun kuzeyinde yer alan tali yol güzergahını takip ederek Yakın Doğu Bulvarı’na ulaşabilecekleri kaydedildi.

Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine doğru seyredecek sürücülerin Hamitköyçemberinden sola dönüp Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht İsmail Beyoğlu Caddesi’ni veya Tofaş ışıklarından sola dönerek Şht Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’ni kullanabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, Gazimağusa istikametinden gelip Güzelyurt istikametine doğru seyredecek sürücülerin ise Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citroen kavşağından Metehan – Alayköy çevre yolunu veya Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi  güzergahından Gönyeli çemberini;Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin Alayköy –Metehan Çevre yolunu veya Gönyeli çemberi ile   Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi güzergahını;Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin de Boğazköy-Dikmen yolunu kullanarak Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi içerisinden Altınbaş ışıkları kavşağından Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’naçıkabilecekleri kaydedildi.

Gazimağusa’da ise provanın 16 Temmuz Perşembe günü Fazıl Polat Paşa Bulvarı’nda yapılacağı ve saat 09.00’dan itibaren yolun trafiğe kapatılacağı duyuruldu. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.