1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!
BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!

BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!

BU YOLLARI KULLANACAK OLANLAR DİKKAT!

A+A-

Polis Basın Subaylığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tören programı nedeniyle 30 Ağustos Pazar günü, Lefkoşa’da saat 08:00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Altınbaş Petrol İstasyonu arasında kalan yolun trafik akışına kapatılacağını duyurdu.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, belirtilen tarih ve saatlerde, Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışının sağlanacağını; Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücülerin de, Altınbaş Petrol İstasyonu ışıklarından, Sanayi Bölgesi’ne ve oradan da Atatürk Spor Salonu’nun kuzeyinde yer alan tali yol güzergâhını kullanmak suretiyle Yakın Doğu Bulvarı’na ulaşılabileceği belirtildi.

Gönyeli Çemberi istikametinden gelip, Yakın Doğu Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücüler, Hidden Garden - TED Koleji önü ve Yakın Doğu Bulvarı güzergâhını kullanarak hastaneye ulaşabilecek; Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine doğru seyredecek sürücüler ise Tofaş ışıklarından sola dönerek Şht Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’ni veya Altınbaş Petrol Işıklarından sola dönerek diğer alternatif şehir içi yolları kullanabilecek.

Gazimağusa istikametinden gelip, Güzelyurt istikametine doğru seyredecek sürücüler ise Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citröen kavşağından Metehan – Alayköy Çevre yolunu veya Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi  (Devlet Hastanesi) güzergahından Gönyeli Çemberi’ni kullanacak.

Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin Alayköy –Metehan Çevre yolunu veya Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergâhını kullanmaları;  Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin de Boğazköy-Dikmen yolunu kullanarak Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi içerisinden Altınbaş ışıkları kavşağından, Dr. Fazıl Küçük Bulvarını veya Girne-Lefkoşa Anayolu’nu kullanan sürücülerin ise Gönyeli Çemberi’nden Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi  (Devlet Hastanesi) güzergâhını izleyecek.

GAZİMAĞUSA

Gazimağusa’da ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tören programı nedeniyle,  saat 15:00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Açıklamada, trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları da istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.