1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU YOLLARI KULLANACAKLAR DİKKAT!
BU YOLLARI KULLANACAKLAR DİKKAT!

BU YOLLARI KULLANACAKLAR DİKKAT!

Dikkat!

A+A-

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı tören programı nedeniyle, 20 Temmuz Çarşamba günü, Lefkoşa’da saat 07.30’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Altınbaş Petrol İstasyonu arasında kalan yolun trafik akışına kapatılacağı duyuruldu.

Gazimağusa’da da tören provalarının yapılacağı bugün ve 20 Temmuz Çarşamba günü bazı yollar kapalı olacak.

Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, trafik akşına ilişkin bilgilere yer verildi.

LEFKOŞA

Buna göre, belirtilen tarih ve saatlerde;

Lefkoşa Yeni Organize Sanayi Bölgesine gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Hastanesine gitmek isteyen sürücüler, Altınbaş Petrol İstasyonu ışıklarından, Sanayi Bölgesine ve oradan da Atatürk Spor Salonu’nun kuzeyinde yer alan tali yol güzergâhını kullanmak suretiyle Yakın Doğu Bulvarına ulaşabilecekler.

Gönyeli Çemberi istikametinden gelip, Yakın Doğu Hastanesine gitmek isteyen sürücüler, Hidden Garden - TED Koleji önü ve Yakın Doğu Bulvarı güzergâhını kullanarak hastaneye ulaşabilecekler.

Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine doğru seyredecek sürücüler; Hamitköy Çemberinden sola dönüp, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht İsmail Beyoğlu Caddesini veya Tofaş ışıklarından sola dönerek Şht Mustafa Ahmet Ruso Caddesini kullanabilecek.

Gazimağusa istikametinden gelip, Güzelyurt istikametine doğru seyredecek sürücüler; Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citröen kavşağından Metehan – Alayköy Çevre yolunu veya Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi  (Devlet Hastanesi) güzergâhından Gönyeli Çemberini;

Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücüler Alayköy –Metehan Çevre yolunu veya Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergâhını;

Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücüler; Boğazköy-Dikmen yolunu kullanarak Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi içerisinden Altınbaş ışıkları kavşağından Dr. Fazıl Küçük Bulvarını veya Girne-Lefkoşa Anayolu’nun kullanan sürücülerin ise Gönyeli Çemberinden Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi  (Devlet Hastanesi) güzergâhını kullanılabilir”

GAZİMAĞUSA

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, prova ve tören programı nedeniyle bugün Gazimağusa’da, saat 16.30’dan itibaren tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı ve 20 Temmuz Çarşamba günü ise saat 16.00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar,  Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.